Soulband Turnback boeken?

turnback and the blazing babes boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Soulband Turnback boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Soulband Turnback

Wij zijn Turnback & The Blazing Babes! Negen perfect op elkaar ingespeelde muzikanten. Een bruisende band met livemuziek van hoog niveau!

Wie is wie?

Onze geweldige ‘blazing babes’ zijn Inge en Sanne. Twee top zangeressen die met hun krachtige stemmen elk genre aankunnen en, zéker ook met hun looks en stage presence, het publiek in vuur en vlam zetten. Als zij je niet al wegblazen, dan doet onze knallende blazerssectie dat alsnog. Met René op trombone, Bob op saxofoon en Frank op trompet komen onze nummers écht tot leven. Niks knalt er zo in als een scheurende saxsolo. Ja, misschien zo’n stormachtige solo van Pieter, onze drummer. Die samen met Richard op basgitaar, Hans op gitaar en Tugan op toetsen het strakke combo vormt, dé basis en energieke groove van onze band.

Boekingen Soulband Turnback

Iedereen gaat altijd voor de volle 100% en zo maken wij van jouw feest een absoluut topfeest!

Kom in de stemming

Soulband Turnback boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Soulband Turnback te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Soulband Turnback wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Soulband Turnback viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Soulband Turnback online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Soulband Turnback boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Soulband Turnback kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Soulband Turnback boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!