Stef Bos boeken?

icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Stef Bos boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Stef Bos

De veelzijdigheid van Stef Bos valt bijna niet te omschrijven. Hij is Componist, zanger, cabaretier, vertaler, scriptschrijver en dichter.

Een rasartiest die geboren is met zijn talenten om mensen te vermaken. In 1981 wint Kaliber de publieksprijs van het fameuze cabaretfestival Camaretten in Delft. Later, in 1988 eindigt hij als onderdeel van duo Idioten Blozen Niet de tweede plaats op het Amsterdams Kleinkunst Festival/Wim Sonneveld Concours. Als in februari 1991 de single Papa uitkomt kent al snel een groot publiek zijn naam; het is een dikke hit in Nederland en België.

Het succes van Papa

Door het succes van Papa verkoopt de cd “Is Dit Nu Later” erg goed. Het wordt zelfs dubbel platina. In datzelfde jaar volgen nog twee belangrijke onderscheidingen, te weten een Zilveren Harp en een Edison. In 1993 tekent Bos ook voor de vertaling en bewerking van de musical De Man Van La Mancha voor het Koninklijk Ballet Van Vlaanderen. Niemand minder dan Ramses Shaffy neemt daarin de hoofdrol voor zijn rekening. Voor het theaterconcert Tussen De Liefde En De Leegte ontvangt Stef in 1993 de prestigieuze Pall Mall Exportprijs.

Boekingen Stef Bos

In 2000 ontvangt Stef Bos een Gouden Harp voor zijn werk “zover” en voor het album “Zien” zijn tweede Edison. In het voorjaar van 2000 werd de “Zien-tour” afgesloten met een uitgebreide rondgang door Zuid-Afrika, vergezeld van de release van een exclusief Zuid-Afrikaans compilatie-album, Beste Van Bos. Stef brengt in 2014 zijn dertiende studioalbum Mooie Waanzinnige Wereld uit. Eerste single is het nummer ‘Beter Mens’. Naar eigen zeggen had de zanger deze track nooit geschreven zonder zijn zoon.

Kom in de stemming

Stef Bos boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Stef Bos te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Stef Bos wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Stef Bos viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Stef Bos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Stef Bos boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Stef Bos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Stef Bos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!