Technotronic boeken?

technotronic boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Technotronic boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Technotronic

Van de vele dansmuziekprojecten in de studio’s die begin jaren ’90 de hitparades domineerden, waren er maar weinig zo populair, of zo’n onwaarschijnlijk succesverhaal, als Technotronic. De multiculturele groep kwam voort uit België en hielp de diepe basgrooves en aanhoudende beats van housemuziek uit de clubscene en in de popmainstream te duwen. Ironisch genoeg deden ze dat grotendeels door zich te verschuilen achter het fotogenieke gezicht van een in Afrika geboren fotomodel. Dat, zo werd later onthuld, niet eens optrad voor hun platen.

In werkelijkheid was Technotronic het geesteskind van Jo Bogaert (echte naam Thomas de Quincy). Een in Amerika geboren filosofiedocent die eind jaren ’80 naar België verhuisde in de hoop een carrière als platenproducent op te bouwen. Bogaerts bedoeling was om house te laten versmelten met hiphop, en met dat doel stuurde hij demo’s van zijn werk naar verschillende rappers. Waaronder de in Wales geboren MC Eric en een in Zaïre geboren tiener genaamd Ya Kid K (ook bekend als Manuela Kamosi), destijds lid van de Belgische rapgroep Fresh Beat Productions.

Boekingen Technotronic

Technotronic’s eerste single, ‘Pump Up the Jam’ uit 1989, was een grote hit in heel Europa en uiteindelijk de VS. Hoewel de plaat de raps van Ya Kid K bevatte, was nergens te zien in de bijbehorende video. Die in plaats daarvan een in Zaïre geboren mannequin Felly lip-synchronisatie van de teksten; fans realiseerden zich niet dat Felly niet alleen niet in de buurt van de studio was op het moment dat de single werd opgenomen. Maar dat ze zelfs geen woord Engels sprak. Ze was ook te zien op de cover van Technotronic’s debuut-lp ‘Pump Up the Jam: The Album’. Waardoor de scheidslijn tussen waarheid en fictie verder vervaagde.

Uiteindelijk gaf Bogaert toe dat Felly’s diensten puur waren ingehuurd om de groep met ‘een beeld’ te vestigen. Toen Technotronic toerde ter ondersteuning van de hit ‘Get Up!’ (Before the Night Is Over), “Ya Kid K en MC Eric zaten alleen achter de microfoon, en Ya Kid K was ook terecht te zien in de video van het nummer. De LP-reis op deze! De remixen volgden al snel, en in 1992 ging Ya Kid K solo, zij het met Bogaert nog steeds in de producersstoel; haar debuutalbum, One World Nation, scoorde met de hit “Move This”, oorspronkelijk een Technotronic-snit die als single werd uitgebracht na het vinden van succes in een cosmetica-commercial.

Kom in de stemming

Technotronic boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Technotronic te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Technotronic wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Technotronic viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Technotronic online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Technotronic boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Technotronic kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Technotronic boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!