The Dance Classic Showband boeken?

The Dance Classic Discoshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Dance Classic Discoshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Dance Classic Showband

The Dance Classic Show Band van 2002 tot nu…

Het zou een eenmalig project worden, The Dance Classic Disco Show, met een serie van 3 optredens in Het Pakhuus in Silvolde, althans, dat was de insteek. Het liep toch iets anders…

Boekingen The Dance Classis Showband

De 3 optredens waren een enorm succes en het publiek en de organisatoren vroegen om meer. En zo begon de muzikale reis langs heel veel podia in Nederland en Duitsland. Enkele hoogtepunten:
– Vierdaagse feesten in Nijmegen (meerdere keren)
– TT van Assen (Nacht van Assen)
– DKL Party (Daklozen Party, de party van de Achterhoek)
– diverse Theaters en Schouwburgen (oa. Amphion Doetinchem)
– Rabobank (diverse optredens)

The Dance Classic Discoshow

Eind 2016 besefte de band dat het repertoire langzaam naar de eighties en nineties opschoof en dat de Disco (wat tocht typisch iets uit de seventies is) steeds meer terrein ging verliezen. Omdat de naam van de band de lading tochgoed dient te dekken werd besloten om deze te veranderen naar The Dance Classic Showband waarbij Disco uiteraard niet geheel vergeten wordt.

Kom in de stemming

The Dance Classic Showband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Dance Classic Discoshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Dance Classic Discoshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Dance Classic Discoshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Dance Classic Discoshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Dance Classic Discoshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Dance Classic Discoshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Dance Classic Discoshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!