The Spectacles boeken?

the spectacles boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

The Spectacles boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Spectacles

The Spectacles bestaan uit Eddie en Freddy Spectacle. Beter bekend als Eamel de Hûnekop en Frerik de Swetser. Het gaat hier om een avondvullende act. Tijdens een show van The Spectacles treden ze op als DJ, muzikant, gastheer, presentator, doen ze karaoke en weten ze op vakkundige wijze het publiek te entertainen.

In overleg is er van alles mogelijk. Het verloop van de avond wordt bepaald door de smaak van het publiek en de sfeer van het feest. De beide heren hebben een brede kennis van muziek. Ze beschikken over een uitgebreid live repertoire dat ten gehore wordt gebracht met gitaar, keyboard en kuttepiel. Covers maar natuurlijk ook nummers van Frerik de Swetser en van de Hûnekop.

Bent u op zoek naar een avondvullend programma voor elk denkbaar feest, boek dan The Spectacles. Deze act heeft alle ingrediënten in zich voor een gegarandeerd feest!

Boekingen The Spectacles

Het avontuur van Eddy en Freddy Spectacle begon in januari 2018 in Australië. Zij vlogen daar op de bonnefooi naar toe om de mensen te vermaken met live muziek. Binnen enkele weken gonsde de naam The Spectacles door Melbourne. Eddy en Freddy deden daar diverse optredens. Hoogtepunt was hun show tijdens de Australian OOpen in het voorprogramma van Peking Duck. Met dit verhaal waren The Spectacles te zien op de nationale televisie in het programma “Typisch” van BNN.

Na thuis komst bleek dat Eddie ernstige poliepen had opgelopen op zijn stembanden. Er stond echter nog een optreden gepland op een bruiloft. Omdat Eddie zijn stem niet mocht gebruiken werd er besloten om de show aan te passen en uit te breiden. Naast het musiceren werden er ook plaatjes gedraaid en was er de mogelijkheid voor het publiek om karaoke te zingen. Dit resulteerde in een fantastische avond voor zowel het bruidspaar, de gasten en voor The Spectacles zelf! Na deze historische avond besloten Eddie en Freddy om op deze voet door te gaan.

The Spectacles boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Spectacles te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Spectacles wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Spectacles viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Spectacles online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Spectacles boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Spectacles kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Spectacles boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!