Tonca Ohne Gewähr boeken?

tonca ohne gewahr boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Tonca Ohne Gewähr boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tonca Ohne Gewähr

Tonca Ohne Gewähr brengt volledig naar wens van de klant een totaal Duits georiënteerde show. Van orginal Volkstümlich, Oberkraïner, Neue Deutsche Welle en Alpenrock. Maar ook Schlagermusik bis zu Größten Ballermann und Apres Ski Hits. Een feest der herkenning van (h)eerlijke muziek vol bekende nummers om mee te zingen, springen en dansen of gewoon te luisteren.

Boekingen Tonca Ohne Gewähr

Een uniek showelement hierbij vormt de vier meter lange alpenhoorn. Niets is te gek tijdens deze interactieve happening waarbij het publiek actief betrokken wordt om samen een onvergetelijk feest te maken. Kortom een show die je gezien, gehoord, gevoeld, geproefd en dus beleefd moet hebben.

Stimmungskanone TONCA-OHNE-GEWÄHR staat garant voor een 100% Live DEUTSCHES MEGA POWER PARTY EVENT.

Kom in de stemming

Tonca Ohne Gewähr boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tonca Ohne Gewähr te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tonca Ohne Gewähr wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tonca Ohne Gewähr viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tonca Ohne Gewähr online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tonca Ohne Gewähr boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tonca Ohne Gewähr kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tonca Ohne Gewähr boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!