Willie en de Billies boeken?

willie en de billies boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Willie en de Billies boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Willie en de Billies

De Carriere van Willie begon in de late jaren zeventig. Na een geweldige reputatie opgebouwd te hebben in het live circuit belandde Willie’s single ‘Waarom kreeg ik van jou een straatverbod’ zelfs op de verzamelelpee ‘Alle dertien te gek, weetjewel…’. Helaas maakten een gevalletje steunfraude, alle negatieve publiciteit die daaruit voortvloeide en een anatal jaren detentie een voortijdig einde aan een glorieuze zegetocht naar de top van de vaderlandse hitparades. En het werd stil…

Tot 2001! Want Willie is terug! Samen met een nieuwe begeleidingsband, bestaande uit de top van het genre, gaat hij verder waar hij destijds noodgedwongen moest stoppen. Met het beste uit het repertoire van vakbroeders als Jacques Herb, Henk Wijngaard, André Hazes en Ben Cramer is geen podium meer veilig voor Willie en de Billies… Gezellug!

Boekingen Willie en de Billies

De formatie Willie en de Billies bestaat uit een aantal door de wol geverfde muzikanten:

Piet – bas, ukelele, zang en subtiele knipoogjes
Joost – drums, percussie, zang
Dave – Philips Philicorda, Hohner Pianet, melodica, zang
Job – saxofoons, percussie, fruitschaal, zang
Maarten – saxofoons, ukelele, mondharmonica, bas, percussie, zang

Optioneel: Willies All Star Bigband! Dat is Willie en de Billies, maar dan met drie (3!) extra blazers! Pier op trompet, Marcel op tenorsaxofoon en Peter op trombone hebben een partij blazersgeweld in huis waar de honden geen brood van lusten. Lekker!

Willie’s Latin Experience!

Ook geweldig: Willie’s Latin Experience! De meest dansbare variant van Willie en de Billies. Nieuw! Nu te boeken: Willie’s Latin Experience! Negen man sterk. IJzersterk, zelfs! De bekende Willie en de Billies hitsuccessen, maar dan in latin stijl… Met een spetterende vijfkoppige blazerssectie en een ontembare percussionist spelen je helden vaderlandse klassiekers, maar dan omgebouwd tot gruwelijk dansbare samba, cha cha cha, salsa, merengue, bossa nova, soca, son – zlefs bolero en tango. Onweerstaanbaar, onvergelijkbaar én onvergetelijk!

Kom in de stemming

Willie en de Billies boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Willie en de Billies te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Willie en de Billies wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Willie en de Billies viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Willie en de Billies online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Willie en de Billies boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Willie en de Billies kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Willie en de Billies boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!