Yellow Claw boeken?

Yellow-Claw-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek / geluid

Yellow Claw boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Yellow Claw

In het begin waren het twee dj’s die samen meer plezier hadden in het spelen van shows in plaats van afzonderlijk. Dat veranderde in een Amsterdamse clubavond, waarna Yellow Claw hun show op pad nam – in Nederland en over de hele wereld. Hun eerste tracks kwamen uit in 2012, Blood For Mercy werd een mantra en Barong Family werd opgericht als platenlabel. Met een enorme, loyale fanbase die hun optredens van Las Vegas naar Seoul en overal daartussen verdringt, is Yellow motherfucking Claw’s een van de meest opwindende shows die je tegenkomt

Barong Family

Hoezeer hun muziek ook gaat over het vrijgeven van energie op welke manier dan ook, de hele aanpak van Yellow Claw is zeer conceptueel: van de genummerde mixtapes tot de merkartikelen (van parka’s tot badpakken), de gelikte (muziek) video’s en samenwerkingen met artiesten zo divers als Diplo en Ty Dolla $ ign, Tiësto en Pusha T. Gelanceerd in 2014, is Barong Family een thuis geworden voor opkomende, gelijkgestemde artiesten als Cesqeaux, LNY TNZ, Moksi, Mightyfools, Mike Cervello en meer

Boekingen Yellow Claw

In de loop der jaren heeft Yellow Claw opgetreden op de hoofdpodia van EDC Las Vegas, Ultra Music Festival, Jack Ü’s NYE, Spring Awakening en Coachella in de Verenigde Staten, Tomorrowland in België, Mysteryland, Kingsday Festival, The Flying Dutch ,Sensation in Nederland en Future Music Festival in Australië, heeft een residentie gehouden in Wynn Las Vegas en heeft talloze headliner shows gespeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Oost- en West-Europa en in heel Oost-Azië.

Blood For Mercy

In november 2015 bracht Yellow Claw eindelijk zijn volledige debuutalbum Blood For Mercy on Mad Decent uit, gevolgd door een enorme Amerikaanse tournee. Met veel grote namen, ging het rechtstreeks naar # 1 in de Heatseeker Albums van Billboard en naar de hitlijsten van Top Dance / Electronic Albums en bereikte het ook # 1 op Beatport.

Edison-prijs in 2016

In 2016 won Blood For Mercy de Edison-prijs (Nederlands equivalent van de Grammy’s) voor dansmuziek in Nederland. De single “In My Room”, gemaakt in samenwerking met DJ Mustard en met Ty Dolla $ ign en Tyga, heeft tot nu toe bijna 7 miljoen views op YouTube geklokt en meer dan 72 miljoen streams op Spotify (afgezien van remixen). Yellow Claw werkt momenteel aan hun tweede album en houdt voortdurend druk op hun label Barong Family, met releases gepland van zowel nieuwe als meer gevestigde familieleden.

Kom in de stemming

Yellow Claw boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Yellow Claw te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Yellow Claw wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Yellow Claw viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Yellow Claw online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Yellow Claw boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Yellow Claw kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Yellow Claw boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!