Zwarte Piet met Suikerspinstand boeken?

zwarte piet met suikerspinstand boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Zwarte Piet met Suikerspinstand boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Zwarte Piet met Suikerspinstand

De meeste kinderen lusten er wel ‘pap’ van, heerlijke suikerspinnen! Deze overheerlijke zoetigheid wordt dan ook ter plekke gemaakt door een Zwarte Piet. Heerlijke zoete roze Suikerspinnen vers gemaakt door Zwarte Piet. Jouw publiek geniet alleen al van de lucht van de suikerspinnen. Succes verzekerd!

Boekingen Zwarte Piet met Suikerspinstand

Specificatie Zwarte Piet met Suikerspinstand:

  • Inclusief 1 Zwarte Piet begeleiding – Dit kan ook als Roetveeg Piet
  • Onbeperkt uitdelen van Suikerspinnen
  • Vrije ruimte plm. 2 x 2 meter vrijhouden
  • Stroom: 1 x 220 volt / 16 ampère

Zwarte Piet met Suikerspinstand boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zwarte Piet met Suikerspinstand te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zwarte Piet met Suikerspinstand wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zwarte Piet met Suikerspinstand viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zwarte Piet met Suikerspinstand online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zwarte Piet met Suikerspinstand boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zwarte Piet met Suikerspinstand kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zwarte Piet met Suikerspinstand boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!