3Cover boeken?

3Cover-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid/licht tot 100 personen

3Cover boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie 3Cover

3COVER!…3 TOPMUZIKANTEN DIE DE BESTE COVERS SPELEN VAN DE JAREN 70 TOT DE JAREN NU!

Het is bijna niet te doen om te blijven zitten als de mannen met hun herkenbare rode schoenen het podium betreden. Voor 10 of 1000 personen…het maakt 3Cover! niks uit…ze gaan voor 100 procent feest!!
Een groot evenement, grote of kleine kroeg, bruiloft of feestavond? Deze band is overal inzetbaar.

Boekingen 3Cover

Hits van Bruno Mars, David Bowie, Rob de Nijs, De Dijk tot Joe Cocker en van Kane, The Scene, Kensington, Metallica, Queen, Santana, Toto tot U2; ja zelfs voor Rammstein draaien de mannen hun handen niet om!

Uiteraard kun je ook rekenen op een uitgebreid feestrepertoire; de reden dat 3Cover! ook zeer geschikt is voor jouw feestavond of bruiloft!

Hoe het allemaal begonnen

In 1987 speelden Oscar, Henrie en Harold al samen in de bekende formatie Citylight, waarmee ze elk weekend wel ergens in Nederland op de planken stonden. Rond 1997 ging ieder zijn eigen weg in de muziek en stopte Citylight. Eind 2017 kregen de mannen het idee om samen weer een band te beginnen.

Een band die van elke tent een feesttent maakt! 3Cover! dus.

Kom in de stemming

3Cover boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om 3Cover te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u 3Cover wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met 3Cover viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u 3Cover online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

3Cover boeken

Dus bent u benieuwd hoe u 3Cover kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

3Cover boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!