De Foute Ober boeken?

Foute-Ober-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Foute Ober boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Foute Ober

Deze horecahork mag gewoon niet ontbreken op uw feest, receptie, party, bijeenkomst, evenement, terras en overal waar je een ober kunt verwachten. Hij ziet eruit als ober, maar zal u toch verrassen. Vaak begrijpt hij u verkeerd, is hij iets vergeten, of komt hij met iets geheel anders dan u besteld had. Het lijkt of hij van een andere planeet komt, of gewoon “iets” mist: een overbodige ober.

Wat hij wel heeft is humor. Door zijn gedrag, gestuntel en miscommunicatie zal hij u aan het lachen maken. Hij doet ook wel zijn best om het u naar de zin te maken, alleen niet altijd op de manier die u verwacht had. Hij is een praatjesmaker, sfeermaker en gangmaker. In sommige situaties zullen de gasten nergens vanaf weten en is de verrassing des te groter wanneer deze “hork” een komisch acteur blijkt te zijn. Als undercover ober. De onthulling van deze  grappige ober geeft altijd veel hilariteit.

Een variant van de horecahork is de dronken ober of de Franse, Spaanse of Italiaanse ober. Zij hebben allen een sterk accent waardoor u direct hoort waar deze ober vandaan komt. Het mediterrane karakter zit in hun bloed en deze warmte krijgt u als bezoeker ook mee. Complimenteus is hij van huis uit, hij wil mensen graag blij maken.

Boekingen De Foute Ober

Snel is deze ober niet, hij maakt graag praatjes met de gasten en zal u vertellen dat hij al 12 jaar in Nederland is en nog elke dag op zijn Nederlands oefent. “Iek probiere altijd mijne Hollands te perfektionieren. En iek hou van de mense en wiele graag weten watte mense bewege”.

De foute ober zal u opzoeken, uw bestelling opnemen en u daarna verrassen. Krijgt u wat u wilde? Hij zal meer dan de gemiddelde ober een praatje met u maken en wil altijd weten hoe u hier gekomen bent. U zult u door deze rare ober, terwijl u uit bent, toch thuis voelen. 

De Foute Ober boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Foute Ober te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Foute Ober wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Foute Ober viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Foute Ober online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Foute Ober boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Foute Ober kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Foute Ober boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!