Bas Nijhuis boeken?

Bas-Nijhuis-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Bas Nijhuis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bas Nijhuis

De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter en daarnaast ook nog een ondernemer. Nijhuis is al vanaf zijn vijftiende als arbiter actief in de voetballerij en heeft dit altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet. Hij spreekt onder andere over samenwerking en wat je zowel op als buiten het veld als scheidsrechter meemaakt. Neemt daarin geen blad voor de mond en is een verre van kleurloos figuur.

Hij maakt u absoluut deelgenoot van zijn grote liefde voor het voetbal. En doet dit uitermate luchtig, op een zeer komische wijze en weet altijd iedereen weer positief te verbazen over wat er zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter. Daarnaast legt toparbiter Bas Nijhuis dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent die als geen ander uit eigen ervaring als ondernemer van zijn bakkerij uit Haaksbergen.
Een dynamisch verhaal dat wordt ondersteund met prachtige beelden en hilarische anekdotes.

Bas Nijhuis geeft een presentatie van formaat.
Inhoudelijk de highlights:

 • Kennis en fitheid, maakt je mentaal en fysiek sterk.
 • Wedstrijd: samenwerking, teambuilding & vertrouwen: je kunt het niet alleen maar bereik je doel “samen met je team” (ook in het bedrijfsleven).
 • Voorbereiding wedstrijd: wat komt erbij kijken.
 • innovatie: Zowel binnen de arbitrage als het bedrijfsleven blijven innoveren om het resultaat te verbeteren.
 • Inkijk van buitenaf: laat je niet van de wijs brengen door druk buitenaf.
 • passie: de basis van succes.
 • Ondernemerschap: wat doet het met je als ondernemer.

Tijdsduur: 60 minuten
Inclusief 1 gesigneerd boek exemplaar met een speciaal voor u gerichte boodschap.

Optioneel bij te boeken:
Versnaperingen uit de bakkerij van Bas Nijhuis (bijv. petit-four, kerststol, oliebollen, cake, brood, voor tijdens de koffie bij ontvangst van uw gasten.
Deze kunnen worden besteld voor een gereduceerd tarief.
( *seizoensafhankelijk)

Kom in de stemming

Bas Nijhuis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bas Nijhuis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bas Nijhuis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bas Nijhuis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bas Nijhuis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bas Nijhuis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bas Nijhuis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bas Nijhuis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!