Tante Joke Karaoke Band boeken?

Tante-Joke-Karaoke-Band-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 45 minuten of 1 x 90 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek/geluid/licht

Tante Joke Karaoke Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tante Joke Karaoke Band

‘Jij zingt en wij spelen’, dat is het motto van De Tante Joke Karaoke Band. Het steeds populairder wordende live karaokespektakel van Nederland zorgt steevast voor een uitzinnig feest.

Verwacht foute hits, wereldberoemde medleys en intieme solo’s. Een energiek live concert met een compleet nieuwe insteek. Maar één ding beloven we je: we zetten een groter karaoke spektakel neer dan we ooit hebben gedaan. En die hitjes zing je mee met je ogen dicht!
Wees de ster van de avond en zing je favoriete classic bij de Tante Joke Karaoke Band.

Boekingen Tante Joke Karaoke Band

Duizenden mensen hebben al meegezongen met The Eye Of The Tiger, I Love Rock ’n Roll en andere classics. Deze zomer krijgen nog veel meer karaokefans die kans op festivals als o.a. Indian Summer. Zing samen met de Tante Joke Karaoke Band live al je favoriete karaoke hits! Zij spelen, jij zingt!

Kom in de stemming

Tante Joke Karaoke Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tante Joke Karaoke Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tante Joke Karaoke Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tante Joke Karaoke Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tante Joke Karaoke Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tante Joke Karaoke Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tante Joke Karaoke Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tante Joke Karaoke Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!