Angela Groothuizen boeken?

Angela-Groothuizen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Angela Groothuizen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Angela Groothuizen

Vanaf haar veertiende jaar staat Angela Groothuizen al als professioneel zangeres op de bühne. En met succes. In de periode voor de Dolly Dots wist ze al menige feestzaal te betoveren. In 1979 Brak Angela, toen 20 jaar oud, door met de Dolly Dots, tot vandaag nog steeds de populairste Nederlandse meidengroep aller tijden. De Dolly Dots scoorden maar liefst 30 hits in binnen- en buitenland. Waarvan velen nog dagelijks te horen zijn op de radio.

Nadat de Dolly Dots er in 1988 mee ophielden, maakte Angela met Angela & the Rude twee succesvolle albums en toerde ze vijf jaar lang door het land. Ze scoorde hits met o.a. Pressure, Young Souls en Up/Down. Tegelijkertijd speelde ze, als opvolgster van Karin Bloemen en Adelheid Roosen, met de befaamde theatergroep Purper in de Nederlandse theaters.

De laatste 15 jaar is Angela vooral bekend geworden als presentatrice van zeer succesvolle programma’s zoals o.a. de Uitdaging en Wie is de Mol en is ze met regelmaat te zien in de theaters. Onder andere met Karin Bloemen en het Theatergezelschap J.A.M. (met Berget Lewis en Julya Lo’ko).

Boekingen Angela Groothuizen

Maar Angela wil toch vooral ook doen waar ze heel goed in is, namelijk zingen. Daarom heeft ze nu een spetterende rock ’n roll show ontwikkeld waarin zij, bijgestaan door twee jonge zangeressen/danseressen, het betere rockclassic repertoire brengt dat iedereen kent. Op verzoek maakt Angela een speciale tekst op een bestaand lied.

Angela is door haar jarenlange ervaring met tv en evenementen een zeer allround presentatrice, gastvrouw en interviewer. Zij is beschikbaar voor presentatie van feestavonden, congressen, ronde tafel gesprekken et cetera. Ook interviews met het publiek is Angela op het lijf geschreven.

Angela Groothuizen is te boeken als:

  • Presentatrice, gespreksleider, dagvoorzitter
  • Spreker, coach
  • Zangeres (optreden met pianist/toetsenist Nico Brandsen)
  • Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Kom in de stemming

Angela Groothuizen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Angela Groothuizen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Angela Groothuizen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Angela Groothuizen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Angela Groothuizen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Angela Groothuizen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Angela Groothuizen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Angela Groothuizen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!