Gerard Joling boeken?

Gerard-Joling-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, afhankelijk van gelegenheid/capaciteit

Gerard Joling boeken: dat kan op een aantal verschillende manieren. De kosten en prijs zijn altijd op aanvraag, zowel voor een tape-optreden als voor live met band en voor een rol als presentator. Dus zoekt u een van de bekendste Nederlandse artiesten en presentators? Online inhuren is eenvoudig. Wij gaan er daarna meteen voor u mee aan de slag. Direct Gerard Joling boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie Gerard Joling

Gerard Joling is met een carrière van meer dan 35 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerards naam is meer dan gevestigd en omdat er niets is dat Gerard niet kan en nog niet heeft gedaan is hij het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang. Over zang gesproken, welke zijstapjes Gerard ook maakt, op welk vlak hij ook schittert, zingen blijft centraal staan in zijn inmiddels ongeëvenaarde carrière.

De Soundmixshow

Gerard startte zijn carrière in de spotlights als fotomodel en danser. Na jaren van demo’s versturen naar platenmaatschappijen zonder resultaat en vele afwijzingen bereikt hij in 1985 het grote publiek door zijn deelname aan ‘De Soundmixshow’ van Henny Huisman. Zijn deelname aan dit programma brengt de carrière van Gerard Joling in een stroomversnelling. Gerards eerste hit ‘Love is in your Eyes’ liet niet lang op zich wachten en werd al snel bekroond met dubbel platina. Gevolgd door ‘Ticket to the Tropics’, dit nummer kwam binnen afzienbare tijd op de nummer 1 positie. Dat betekende een definitieve doorbraak voor Gerard, waarbij een glansrijke carrière volgt, zowel nationaal als internationaal.

Geer en Goor

Ook vandaag de dag kent de populariteit van Gerard geen grenzen. Met programma’s als ‘Geer & Goor’, ‘The Voice Senior’, ‘The Masked Singer’ en ‘All Together Now’ is hij niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie.

Toppers in Concert

Samen met zijn collega’s Rene Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit is Gerard jaarlijks te zien in de Johan Cruijff ArenA tijdens de Toppers in Concert. Dit meezingfeest is na 15 jaar nog steeds een groot succes.

Gerard Joling inhuren: het middelpunt van de belangstelling

Gerard Joling inhuren is kiezen voor gegarandeerd entertainment. Dat geldt zowel voor zijn muzikale optredens als voor zijn rol als presentator. U kunt hem boeken om het evenement te presenteren, om dat muzikaal te openen of om het af te sluiten.

In de diverse rollen maakt hij er een geweldige ochtend, middag of avond van. Zijn ervaring, energie én professionaliteit maken hem misschien wel de beste keuze voor wat u wilt organiseren. Dus zoekt u een veelzijdige artiest die ervoor zorgt dat het een evenement wordt om niet snel meer te vergeten? Dan is Gerard Joling boeken een uitstekende keuze.

Boekingen van Gerard Joling

De boekingen voor Gerard Joling maakt u eenvoudig online, gewoon door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij gaan ermee aan de slag en zorgen ervoor dat u de laagste prijs betaalt. Op die manier kunt u hem als artiest of als presentator inhuren. Of allebei natuurlijk, om het evenement compleet te maken. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen er samen met het management voor dat u daarvoor een goede aanbieding ontvangt.

Gerard Joling boeken

Dus wilt u Gerard Joling boeken of zoekt u naar een manier om uw evenement muzikaal aan te kleden? De boekingen zijn bij ons in goede handen. Bovendien betaalt u de laagste prijs , en zorgen wij ervoor dat het van A tot Z geregeld wordt. Dat doen we zonder extra kosten te berekenen, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

Kom in de stemming

Gerard Joling boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gerard Joling te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gerard Joling wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gerard Joling viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gerard Joling online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gerard Joling boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gerard Joling kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gerard Joling boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!