Artiest selecteren op alfabet

diego boeken

Diego

€ 2.250, -

Joris-en-Boris-boeken

Joris en Boris

€ 1.750, -

praatjes piet boeken

Praatjes Piet

Prijs op aanvraag

wild geraas boeken

Wild Geraas

€ 1.995, -

Roetveeg en regenboog pieten

Het is voor kinderen de allerleukste manier om Sinterklaas te vieren. De kinderen beleven het op een geweldige manier en ook veel ouders genieten van de Sint en piet acts.  Met een bijzonder moment op schoot, dankzij de pepernoten waar de pieten mee strooien en natuurlijk door de spanning op het moment dat de goedheiligman de ruimte daadwerkelijk binnen komt lopen op zijn paard of met de staf. De roetveeg en regenboog pieten strooien net zo graag met pepernoten en snoep als de zwarte pieten die we allemaal kennen. Bovendien nemen ze zelf hun strooigoed mee en gaan ze de interactie aan met de kinderen. Of zetten ze de ouders op een speelse manier voor gek, waar de kinderen natuurlijk het hardst om zullen lachen.

En wilt u uit het boek van Sinterklaas laten lezen of heeft u andere speciale wensen? Het is allemaal mogelijk, vooral als u zorgt voor een mooie zetel of grote stoel voor de goedheiligman uit Spanje.

Sinterklaas en zwarte piet

Met Sinterklaas en zwarte piet of een van de andere pieten acts wordt het hoe dan ook een geweldige 5 december. En wilt u het feest al iets eerder of juist wat later vieren? Vraag de Sint wanneer er nog wat ruimte is in de agenda, rondom de drukke periode van Pakjesavond waarop het belangrijk is om alle lieve kinderen hun cadeau te geven.

Sint en zwarte piet acts boeken en huren

Een Sint en zwarte piet act boeken of inhuren? U betaalt een scherpe prijs, om de kosten daarvoor netjes binnen budget te kunnen houden. En wilt u Sinterklaas en de zwarte pieten of andere pieten boeken voor een half uur, een uur of een langere periode? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.