Artiest selecteren op alfabet

Legends-boeken

Legends

€ 5.995, -

Tante-Joke-Karaoke-Band-boeken

Tante Joke Karaoke Band

Prijs op aanvraag

STOOT!-boeken

STOOT!

€ 4.995, -

the recipe boeken

The Recipe

€ 4.400, -

De-Bijtels-boeken

De Bijtels

€ 4.495, -

melrose boeken

Melrose

€ 3.295, -

Still-Blue-boeken

Still Blue

€ 4.295, -

Dirty Daddies Boeken

The Dirty Daddies

Prijs op aanvraag

Van-Dik-Hout-boeken

Van Dik Hout

Prijs op aanvraag

Royal-Beat-boeken

Royal Beat

€ 6.995, -

The-Fellas-boeken

The Fellas

€ 1.995, -

Beethoven-boeken

Beethoven

€ 9.995, -

Blof-boeken

Blof

Prijs op aanvraag

Pianotoppers-boeken

Pianotoppers

€ 2.995, -

coronas boeken

De Coronas

Prijs op aanvraag

Rowwen-Heze-boeken

Rowwen Heze

Prijs op aanvraag

BasBand-LIVE-boeken

Bas Ragas en Basband

€ 7.295, -

De-Kast-Boeken

De Kast

Prijs op aanvraag

1 2 3 4

Bekende artiesten en bands

Benieuwd naar de bekende artiesten en bands die er beschikbaar zijn? U kunt denken aan Rowwen Heze, Waylon en Ilse Delange. En zoekt u naar de Edwin Evers Band, Caro Emerald of Bløf? Het zijn stuk voor stuk grote namen, zowel van nu als uit het verleden. Met hits die iedereen kent en met nieuw werk dat natuurlijk weer van de hoogst mogelijke kwaliteit is.

Dus zoekt u een headliner en wilt u daarvoor een bekende band boeken? Wij helpen om die in te huren, waarbij we bovendien graag zorgen voor inspiratie met namen waar u misschien niet meteen aan had gedacht. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de mogelijkheden zijn met Miss Montreal, Racoon of Van Dik Hout? Net als met Di-rect en Anouk zorgen wij ervoor dat u in contact kunt komen, om een band te boeken die de grootste festivals heeft gespeeld en dus precies weet hoe dat werkt.

Grote namen voor een geweldige show

Met de grote namen wordt het sowieso een geweldige show. Verras het publiek met artiesten die ze zeker niet hadden verwacht of kondig het aan en trek op die manier zoveel mogelijk publiciteit met het evenement dat u wilt organiseren. Wij zorgen voor de bekende bands die u kunt boeken, zodat het aan de artiesten in ieder geval niet zal liggen.

Bekende band boeken en huren

Een van de bekende bands boeken of inhuren? De grote en bekende namen weten wat er nodig is om het publiek in vervoering te brengen. Of ze spelen hun grootste hits, die iedereen meteen luidkeels mee zal zingen. Wij zorgen voor de artiesten waar u naar op zoek bent. Zij weten hoe ze er een unieke show van maken, bijvoorbeeld als afsluiter tijdens uw bedrijfsfeest of een festival dat u wilt organiseren.