Artiest selecteren op alfabet

brand new bag boeken

Brand New Bag

Prijs op aanvraag

Capital-S-boeken

Capital S

Prijs op aanvraag

Disco-Snolly-boeken

Disco Snolly

€ 3.995, -

MotownHead

Prijs op aanvraag

mr nice band boeken

Mr. Nice Band

€ 3.750, -

Nighttrain

€ 4.250, -

Soul Survivors

Prijs op aanvraag

soul boeken

Soul!

€ 2.250, -

soulblender boeken

SoulBlender

Prijs op aanvraag

soulight lounge boeken

Soulight Lounge

Prijs op aanvraag

Sven-Hammond-boeken

Sven Hammond

Prijs op aanvraag

the christians boeken

The Christians

Prijs op aanvraag

threesome jazz boeken

Threesome Jazz

Prijs op aanvraag

Warme soul voor een spetterende avond

Begint het buiten donkerder te worden of houdt u gewoon van het volle stemgeluid waarin de artiesten met hun gevoel keihard de juiste snaar raken? Het is een geweldig genre, waar veel artiesten zich het liefst helemaal in uitleven. Ze spelen de hits van weleer of maken nieuwe muziek om u mee te verrassen. De soul voelt warm, is intiem en altijd echt. Of combineer het met een feestavond, waarbij er ruimte is om een aantal mooie songs te spelen. Hoe u er ook gebruik van wilt maken, wij helpen u de soul band te boeken waar u naar op zoek bent. Zo is dat een geweldige keuze voor het feest of jubileum dat u organiseert, waarbij het aan de muziek in ieder geval niet zal liggen.

Amy Winehouse, Alicia Keys, Aretha Franklin en meer

Zoekt u binnen de soul bands die u wilt boeken naar cover- en tribute bands die een ode brengen aan de grootste artiesten? Geniet van Amy Winehouse en van de muziek van Aretha Franklin, of boek een band die met de muziek van Alicia Keys een eerbetoon brengt aan deze levende legende.

De bands die u kunt boeken voor een soulavond zorgen voor geweldige muziek, die echt is en waarbij u voelt dat ze het met alles wat ze hebben brengen. Ook als u niet zoekt naar de covers of een tribute, met de (Nederlandse) artiesten die de soul hebben waar u van geniet.

Soul band boeken en huren

Wilt u een soul band boeken of huren? Ontdek de artiesten die er binnen dit genre een geslaagde middag of avond van maken. En zoekt u een combinatie met blues, jazz of een andere stijl? We denken graag met u mee, voor de muzikale omlijsting die uw evenement tot een succes maakt.