Artiest selecteren op alfabet

Bandwagon-boeken

Bandwagon

€ 2.995, -

Just Like Robbie Band

Prijs op aanvraag

Abba-Fever-boeken

Abba Fever

€ 3.250, -

Queen-Must-Go-on-boeken

Queen Must Go On

Prijs op aanvraag

the elton show boeken

The Elton Show

Prijs op aanvraag

Tribute-to-Toto-boeken

Tribute to Toto

Prijs op aanvraag

U2TWO-U2-Tribute-Band-boeken

U2two

Prijs op aanvraag

Abba-Tribute-boeken

Abba Tribute

€ 2.495, -

Bee-Gees-Forever-boeken

Bee Gees Forever

Prijs op aanvraag

stones sessions boeken

Stones Sessions

Prijs op aanvraag

totally spice boeken

Totally Spice

€ 3.350, -

Not The Beatles

Prijs op aanvraag

Phil-Bee-Cocker-Band-boeken

Phil Bee Cocker Band

Prijs op aanvraag

Skunk-Doe-Maar-Tributeband-boeken

Skunk Doe Maar Tribute

Prijs op aanvraag

1 2 3 4 5

Tribute aan de grootste bands

Een tribute band huren en benieuwd naar de mogelijkheden? Ze spelen bijvoorbeeld de legendarische hits van Queen, een band die nog altijd een geweldige invloed heeft op veel van de muziek die er zelfs vandaag de dag nog gemaakt wordt. En bent u fan van U2 of zijn het The Cats waar u geweldige herinneringen aan heeft? Net als met een tribute Abba-band zorgt u er eenvoudig voor dat u met het publiek op een bijzondere manier terug in de tijd kunt.

Covers met kwaliteit

Sommige bands treden niet meer op, zijn er zelfs niet meer of zijn gewoon niet bereikbaar voor uw feest. Maar niet getreurd, het is toch mogelijk om samen te genieten van de heerlijke muziek van weleer. En van de unieke songs die de bands schreven, dankzij de tribute bands die daar wekelijks mee optreden. De bands spelen covers met kwaliteit. Geniet van de nummers zoals ook uw favoriete bands die ten gehore brengen, of brachten als ze op dit moment niet meer optreden. Dit is uw kans om de bands te laten spelen en dankzij de tributes te genieten van de hits die u graag nog een keer live zou willen horen.

Tribute band boeken en huren

Wilt u een tribute band boeken of huren? Ze spelen de hits van lang geleden, passen zich moeiteloos aan uw wensen aan en zorgen ervoor dat ze de dansvloer vullen of het dak eraf spelen. Met deze bands weet u zeker dat uw feestavond een succes wordt, waar u en uw gasten nog lang aan terug zullen blijven denken.