Prijslijst artiesten downloaden en meteen zien wat de artiesten kosten om te boeken of om ze in te huren? Wij laten zien wat het entertainment kost, welk budget u nodig heeft voor de show en wat er mogelijk is voor uw bedrijfsfeest, de borrel of de bruiloft die u organiseert. Offerte aanvragen op basis van de prijslijst of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier (https://twilight-entertainment.nl/contact). We horen graag van u!

Categorieën

Wat kost een boeking?

Wat kost een boeking als u zoekt naar een bepaalde act of artiest? Aan de hand van de prijslijst worden de kosten goed duidelijk. Bovendien kunt u de lijst downloaden en afdrukken, zodat u die eenvoudig bij de hand heeft. Bekijk wat de kosten zijn, om een vergelijking te maken tussen de beschikbare zangers, zangeressen, DJ’s en bijvoorbeeld complete groepen en bands.

We laten graag zien wat een boeking kost, zodat u de artiest kunt inhuren die netjes past binnen het budget. We zijn een erkend boekingsbureau en kunnen u daarbij goed begeleiden, als u in de prijslijst heeft gezien wie u graag wilt boeken. Uiteraard kunnen we jullie met elkaar in contact brengen of vooraf uitleggen hoe dat in z’n werk gaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Transparante tarieven

We berekenen transparante tarieven op de prijslijst, zodat u vooraf precies kunt inschatten wat de kosten zullen zijn. Er komen geen extra’s bij, om er gewoon op te kunnen vertrouwen en binnen budget de artiesten te boeken waar u naar op zoek bent. Viert u een verjaardag, een jubileum of een andere bijzondere gelegenheid? U kunt de prijslijst voor artiesten bovendien gebruiken om het programma voor uw festival samen te stellen. En wilt u daar graag samen over nadenken? We sturen u de prijslijst toe, en adviseren op basis van het budget dat er beschikbaar is om een artiest of een andere show te boeken.

Prijslijst Artiesten

Benieuwd naar onze prijslijst voor de artiesten die u wilt boeken of het entertainment waar u naar op zoek bent? Zorg voor de show, de act of het andere optreden waar u zin in heeft. Wij helpen u de artiesten te boeken voor een bedrijfsfeest, een bruiloft en voor iedere andere gelegenheid. Dus organiseert u binnenkort een evenement? Download de prijslijst, waarmee u precies weet waar u aan toe bent.