Gerard Ekdom boeken?

Gerard-Ekdom-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 - 90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Bekend van Radio 10

Gerard Ekdom boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gerard Ekdom

Wilt u Gerard Ekdom inhuren als DJ, of geniet u ook altijd zo van de spontane en grappige manier waarop hij grote groepen publiek aanspreekt, of met andere gasten benadert? Gerard Ekdom is een echte artiest, die we natuurlijk vooral kennen van de verschillende radioprogramma’s die hij heeft gemaakt. U kunt Gerard Ekdom als DJ waarbij hij de meest unieke platen draait en nummers moeiteloos uit weet te zoeken aan de hand van slechts een paar vage tips, maar hij heeft daarnaast veel meer te bieden.

Arbeidsvitaminen

Gerard Ekdom werd in 1978 geboren en wist al vroeg dat hij DH wilde worden. Hij begon bij de lokale omroep De Bilt, maar maakte vervolgens al snel een overstap naar 3FM. Daar volgde hij de nachtopleiding van de AVRO, naast dat hij te horen was bij Magic FM en Hot Radio. Vervolgens mocht hij op zondagmorgen het programma EKDOM! Gaan maken en mocht hij bovendien twee weken invallen bij ‘Arbeidsvitaminen’. Dit betekende zijn grote doorbraak, waarop hij een dagelijks nachtprogramma kreeg. Vervolgens nam Gerard Ekdom het stokje over van Wim Rigter, als grote man achter Arbeidsvitaminen.

Ekdom in de nacht

U kunt Gerard Ekdom boeken om hoe u hem kent van het programma EFFE EKDOM dat hij daarna mocht gaan maken, maar het kan ook zijn dat u juist fan bent van Ekdom in de Nacht, of Ekstra Weekend. Hij werkt graag aan meerdere programma’s en heeft samen met Art Rooijakkers het AVRO-programma Fort Boyard mogen presenteren. Dit zorgt ervoor dat Gerard Ekdom beter bekend wordt bij het grote publiek en het inhuren een stuk beter verloopt. Benieuwd naar de prijs waarvoor u Gerard Ekdom kunt boeken? Bekijk her direct hier bij ons op de website.

Boekingen Gerard Ekdom

Verder is Gerard Ekdom natuurlijk enorm bekend van Serious Request, het spektakel van 3FM waar hij al een aantal keren aan deel heeft mogen nemen. Het levert ieder jaar weer grotere miljoenenbedragen op voor een goed doel. Wilt u Gerard Ekdom boeken om zijn imitatie van Living Doll, of juist om zijn spontane manier van draaien en spreken? Boek hem hier online bij Twilight Entertainment.

Kom in de stemming

Gerard Ekdom boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gerard Ekdom te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gerard Ekdom wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gerard Ekdom viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gerard Ekdom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gerard Ekdom boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gerard Ekdom kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gerard Ekdom boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!