Silhouet Knipster boeken?

silhouet-knipster-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Silhouet Knipster boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Silhouet Knipster

De silhouet knipster werkt voor grote bedrijven, tijdens personeelsavonden, congressen en andere feestelijke bijeenkomsten. Ze is in staat om in ca. 3-5 minuten een gelijkend en gedetailleerd silhouet uit de vrije hand te knippen. “Als een schaduw van uw spiegelbeeld”.

Een tastbare herinnering

Een vakkundig, stijlvol en persoonlijk cadeau, een tastbare herinnering. De kunsten van de silhouetknipster zijn niet alleen interessant voor de persoon die voor haar plaats neemt, maar ook voor de omstanders in dit een boeiend ontstaansproces.

Boekingen Silhouet Knipster

Het proces oefent een grote aantrekkingskracht uit wat zich vertaald in grote groepen belangstellenden. Het silhouet wordt aan de gast overhandigd om te zorgen dat deze herinnering lang bewaard blijft.

Silhouet Knipster boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Silhouet Knipster te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Silhouet Knipster wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Silhouet Knipster viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Silhouet Knipster online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Silhouet Knipster boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Silhouet Knipster kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Silhouet Knipster boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!