Justen de Wildt boeken

Justen-de-Wildt-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Justen de Wildt boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Justen de Wildt

Justen de Wildt is een gezellige Nederlandstalige zanger voor ieder feestje of evenement. Een optreden wordt naar wens ingevuld. Van levensliedjes tot uptempo repertoire en van feestmuziek tot de allernieuwste Hollandse hits.

Boekingen Justen de Wildt

Dat hard werken wordt beloond blijkt wel in 2022, Justen scoort een hit met de cover van Esmeralda!
Van oorsprong een piratenklassieker van de in jaren 80 succesvolle Lenco`s.

Boekingen Justen de Wildt

Justen was op jonge leeftijd al besmet met het Nederlandstalige lied. Justen de Wildt is een goede, leuke, jonge en betaalbare zanger. Een optreden wordt geheel naar wens ingevuld. Levensliedjes, Uptempo, Feestmuziek of de laatste Hollandse hits, Justen heeft het allemaal! Justen is al vanaf zijn negende bezig met muziek en probeert steeds een stapje verder te komen.

Uitgebreid repertoire

Het repertoire van Justen de Wildt wordt steeds groter en kan hij tegenwoordig zelfs aanpassen aan de gasten. Hij ontdekt daarmee dan ook zijn eigen sound en weet nu al welke kant hij op wilt. Met vallen en opstaan breidt hij langzaam maar zeker zijn netwerkje uit samen met zijn broer Sven. Justen is hierin gewoon zichzelf gebleven, geen fratsen maar gewoon zijn ding doen.. Mensen vermaken met wat hij het liefste doet; zingen!

Kom in de stemming

Justen de Wildt boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Justen de Wildt te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Justen de Wildt wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Justen de Wildt viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Justen de Wildt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Justen de Wildt boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Justen de Wildt kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Justen de Wildt boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!