Artiest selecteren op alfabet

Friends Crw boeken

Friends Crw

Prijs op aanvraag

Urban E motion boeken

Urban E-Motion

Prijs op aanvraag

Freerunners in iedere ruimte in te zetten

Wilt u een freerunner inhuren die onderdeel wordt van een breder programma? Ze denken graag mee over de mogelijkheden en kunnen zich aanpassen op de rest van het evenement. Zo is de freerunning in te zetten voor de productpresentatie of om het nieuwe jaar op een wel heel sportieve en bijzondere manier te beginnen.

Benieuwd welke ruimte er nodig is om de freerunner een stoere act op te laten voeren? Een ruimte van 8 x 8 meter is bijvoorbeeld al voldoende, waardoor dit compacter kan zijn dan u zou denken. De freerunner die u kunt boeken of inhuren gaat ermee aan de slag en bedenkt bijvoorbeeld samen met u een show die indruk maakt.

Met freerunning zorgt u voor sportief spektakel, waarbij de runner laat zien dat er veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie zou denken. Het is een goede manier om nieuwe perspectieven te tonen en er ondertussen voor te zorgen dat duidelijk wordt dat het heel anders kan dan velen misschien denken.

Freerunning: indrukwekkende show

Gaat u voor freerunning en zoekt u naar een indrukwekkende show? De freerunners die u kunt boeken berekenen een scherpe prijs en voorkomen daarmee dat de kosten te hoog oplopen. Dus zoekt u naar iets bijzonders of wilt u er gebruik van maken in een commercial, bedrijfsfilm of een videoclip? Wij vinden de runners waarmee u contact kunt opnemen.

Freerunner boeken en huren

Een freerunner boeken en huren? Wij zorgen ervoor dat u een goede keuze maakt, ook als u de kosten netjes binnen budget wilt houden. Zo weet u zeker dat de freerunner een geslaagde act neerzet, die precies aansluit bij waar u naar op zoek bent.