Qmusic The Party boeken?

Qmusic-The-Party-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 800 personen (indoor)

icon-notice

Opmerking

Inclusief Radioreclame & Qmusic Goodie Pakket (mits openbaar)

Qmusic The Party boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Qmusic The Party

Wil jij de dj’s van Q-music op jouw feest? Dat kan! Boek The Party van Q voor jouw evenement en je weet zeker dat het dak er af gaat! Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj’s. Enne… ben je fan van Het Foute Uur? Goed nieuws, want Het Foute Uur is een standaard onderdeel van The Party en… is ook ‘los’ te boeken! Dan feest je één uur lang op de aller-aller-aller-foutste hits gedraaid door één DJ!

Garant voor een Wervelend feest!

Q-music presents The Party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth bestaande uit een podiumvullende show met indrukwekkend 3D leddecor. De beste muziek inclusief het alleen maar populairder wordende “Foute Uur” en natuurlijk enthousiaste en zeer ervaren DJ’s. Je boekt Q-music presents The Party inclusief poster ontwerp op maat, videopromo, radioreclame op Q-music.
Q-music the Party garant voor een wervelend feest!

Waarom the Party?

• Breed inzetbaar en publiekstrekker (erg populair bij publiek van 18 tot 45 jaar)
• Inclusief het populaire foute uur live (sfeergarantie) Of indien gewenst 4 uur fout!
• Vriendelijke allround Dj` s
• Gave Qmusic goodies
• Mooie show: digitaal decor, led verlichting, up-to-date en verzorgd materiaal
• Aantrekkelijke gage voor podium vullend entertainment
• Maatwerk posteropmaak, klaar voor online en drukker.
• Voor openbare shows is er radioreclame in de week vooraf op Qmusic.

Alle aspecten van Qmusic presents The Party zijn van uitzonderlijk hoog niveau. Waarom zou je met minder genoegen nemen… We go beyond!

Kom in de stemming

Qmusic The Party boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Qmusic The Party te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Qmusic The Party wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Qmusic The Party viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Qmusic The Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Qmusic The Party boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Qmusic The Party kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Qmusic The Party boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!