Artiest selecteren op alfabet

Diabolo artiest Ezra

Prijs op aanvraag

Dutchjuggler-boeken

Dutchjuggler

Prijs op aanvraag

Football-Stijn-boeken

Football Stijn

Prijs op aanvraag

Jongleur-Nigel-Boeken

Jongleur Nigel

Prijs op aanvraag

laguna boeken

Laguna

Prijs op aanvraag

michael evolution boeken

Michael Evolution

Prijs op aanvraag

Niels-Duinker-boeken

Niels Duinker

Prijs op aanvraag

TOMV boeken

TomV Freestyle Voetbal

Prijs op aanvraag

Voetbaljongleur-boeken

Voetbaljongleur

Prijs op aanvraag

Jongleren en meer

Veel van de jongleurs die u kunt boeken zijn bovendien tot meer in staat. U kunt ze inhuren om met ballen of andere voorwerpen te jongleren, net als voor meer breed entertainment. Met de acts zorgen ze ervoor dat u een geweldige opening kunt organiseren of dat u het event met spektakel kunt afsluiten.

Er valt tijdens het jongleren van alles te beleven, vooral wanneer u kiest voor de spectaculaire jongleurs die bijvoorbeeld gebruik maken van bijzondere voorwerpen. En gaat het om een opening van uw bedrijf of de lancering van een nieuw product? Dan is het bij een aantal van de jongleurs die u kunt huren zelfs mogelijk om hun show daarop af te laten stemmen.

In het thema en met bijzondere ballen

Dus zoekt u naar iemand die met voetballen, andere ballen of andere voorwerpen kan jongleren? U kunt een jongleur inhuren die er een geweldige show van maakt. Zo zorgen wij ervoor dat u de artiest vindt waar u naar op zoek bent, om te vertrouwen op een geslaagde act.
Ze jongleren met kegels en met fakkels, net als met borden en van alles wat er op te gooien valt. Op die manier zorgen ze voor entertainment en animatie, in acts die de aandacht trekken en ervoor zorgen dat de gasten en bezoekers van alles kunnen beleven.

Jongleur boeken en huren

Wilt u een jongleur boeken en daarvoor het liefst geen hoge prijs betalen? Wij helpen de kosten laag te houden, dankzij de voordelige artiesten die ervoor zorgen dat u netjes binnen budget blijft. Zo is het een goede keuze voor uw evenement, waarbij het jongleren ervoor zorgt dat er een spectaculaire show ontstaat.