The Exclusive Strings boeken?

The-Exclusive-Strings-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Exclusief reiskosten

The Exclusive Strings boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Exclusive Strings

The Exclusive Strings is opgericht in 2006, niet als een one-hit wonder maar als een unieke sterke combinatie van muziek, hedendaagse mode en verfijnd entertainment. Een concept dat overleefde door kwaliteit en consistentie te bieden. De oprichter en inspiratie achter The Exclusive Strings is de beroemde componist en arrangeur Jan Ceulemans, afgestudeerd aan het Koninklijk Muziekconservatorium in Brussel. Hij werkte met meer dan 350 artiesten en dirigeert het beroemde Belgische showorkest “Heverband”. Zijn ervaring doorkruist het hele spectrum van muzikale smaak, van pop tot highbrow. Hij begrijpt als geen ander wat het publiek wil horen en zien. Zijn liefde en drive voor zijn “geesteskind”.

The Exclusive Strings exclusieve optredens

The Exclusive Electric Strings is onuitputtelijk, aanstekelijk en weerspiegeld in zowel het kwartet als in het hele team, de sleutel tot succes! In de afgelopen tien jaar hebben deze prachtige The Exclusive Strings spannende repertoires gespeeld in shows voor exclusief publiek over de hele wereld, van Dubai tot Monaco, Amsterdam tot Biarritz. Of het nu gaat om hartkloppingen of het publiek laten springen. Onze mooie en getalenteerde jonge artiesten studeerden aan de belangrijkste conservatoria. Ze onderscheiden zich door hun professionaliteit, toewijding en ongebreidelde passie. Je moet het kwartet live bekijken om de spanning te ervaren.

Let it Storm

The Exclusive Strings zullen uw evenement onvergetelijk maken met hun gloednieuwe show … “Let it storm”! “Let it Storm” is onze meest opwindende en dynamische show ooit. Het brengt gegarandeerd een Wow-factor naar uw evenement en laat uw gasten met blijvende herinneringen achter. Vier nationaliteiten, vier verschillende achtergronden, een openbaring. Een duidelijk thema loopt continu als het belangrijkste ‘akkoord’ in de uitvoeringen van The Exclusive Strings ‘: hun concerten zijn een subtiele weergave van culturen, meesterlijk met elkaar verweven.

Boekingen The Exclusive Strings

Vanaf het openingsnummer tot de grote finale zullen The Exclusive Strings het publiek boeien met een aanstekelijke muzikale cocktail van klassiek en knal. Hun majestueuze popversie van ‘Eine kleine Nachtmusik’ zou zelfs Mozart tot een fan maken! Het wereldberoemde ‘Czardas’ biedt het perfecte gelegenheid voor dit strijkkwartet om hun ongelooflijke technische vaardigheid te laten zien, en hun ‘Rock & Roll-medley’ is zo boeiend dat het alle de poging van het publiek om gewoon op hun stoel te blijven zitten. ‘Fiesta medley’ zorgt voor de muzikale climax, een perfect passend toegiftnummer.

Kom in de stemming

The Exclusive Strings boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Exclusive Strings te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Exclusive Strings wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Exclusive Strings viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Exclusive Strings online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Exclusive Strings boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Exclusive Strings kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Exclusive Strings boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!