Artiest selecteren op alfabet

Echte balkunstenaars

De voetballers die freestylen zijn ware balkunstenaars. Ze halen trucs uit die op het voetbalveld niet veel opleveren, maar ondertussen prachtig zijn om te zien. Het is een geweldige verschijning, waarbij het lijkt of de bal aan hun voeten geplakt zit. En aan meer dan dat, omdat de freestylers de bal net zo makkelijk in de nek leggen en er daarmee voor zorgen dat bijvoorbeeld de vloer zo min mogelijk geraakt wordt.

Dus zoekt u naar een spectaculaire show die uw gasten of het publiek nog niet vaak gezien hebben? Wij helpen u voor een scherpe prijs een voetballer te boeken, die gaat freestylen en daarmee de aandacht zal trekken.

Interactie met het publiek

Bovendien gaan de voetballers graag de interactie aan met hun publiek, bijvoorbeeld op het moment dat u ze in een knusse ruimte plaatst. Of zet ze juist midden op het plein, waar een kring van anderen er omheen vormt. Zo zijn de freestyle voetballers te boeken voor allerlei evenementen, waarmee ze ervoor zorgen dat er van alles te beleven valt dat zeer de moeite waard is. De freestylers werken mee aan videoclips en maken bijzondere video’s, waarin ze hun kunsten met de voetbal laten zien. En wilt u ze inhuren voor uw evenement? Dat kan op een podium, net als tijdens een markt, een festival of een ander event.

Freestyle voetballer boeken en huren

Een freestyle voetballer boeken of huren? Wij zorgen er met de artiesten voor dat er van alles te beleven valt tijdens de acts die ze opvoeren. Het zal in ieder geval geen moment saai zijn, waardoor u zeker weet dat u met de balkunstenaars en andere freestylers een geweldige keuze maakt. Veel van de freestyle voetballers halen regelmatig de media en treden op bij grote evenementen. Het zijn ware balkunstenaars, die met hun trucs zelfs de profs goed zouden kunnen uitdagen of ze zelfs helemaal dol kunnen draaien.