Artiest selecteren op alfabet

Acrobatic-Paaldans-boeken

Acrobatic Paaldans

Prijs op aanvraag

Aerial-luchtacrobatiek-boeken

Aerial (luchtacrobatiek)

Prijs op aanvraag

BMX-Show-Boeken

BMX Freestyle Show

Prijs op aanvraag

Co-Stompe-boeken

Co Stompe

Prijs op aanvraag

Football-Stijn-boeken

Football Stijn

Prijs op aanvraag

jelle-klaasen-boeken

Jelle Klaasen

Prijs op aanvraag

koen weijland boeken

Koen Weijland

Prijs op aanvraag

michael evolution boeken

Michael Evolution

Prijs op aanvraag

Michael-van-gerwen-boeken

Michael van Gerwen

Prijs op aanvraag

Raymond-van-Barneveld-boeken

Raymond van Barneveld

Prijs op aanvraag

reemz boeken

Reemz

Prijs op aanvraag

Ronald-Scholten-boeken

Roland Scholten

Prijs op aanvraag

Vincent van der Voort boeken

Vincent van der Voort

Prijs op aanvraag

Voetbaljongleur-boeken

Voetbaljongleur

Prijs op aanvraag

Demonstraties, clinics en sprekers

De sporters maken bijzondere dingen mee en hebben niet zelden een uniek verhaal te vertellen. Ze inspireren en motiveren, vanuit een heel ander perspectief dan u bijvoorbeeld binnen de rest van het bedrijf gewend bent. Zo is het een frisse toevoeging, die meer dan de moeite waard is om uitdagingen eens van een andere kant te bekijken. De sporters die u voor een goede prijs kunt boeken geven bijvoorbeeld demonstraties, waarmee ze laten zien hoe het werkt. Of organiseer een masterclass, om snel een paar nieuwe technieken onder de knie te krijgen en daarmee aan de slag te gaan. En zoekt u naar een clinic of gaat het u juist om een spreker? Vanuit ons brede aanbod kunt u de sporters huren waar u naar op zoek bent.

Uiteraard heeft u de keuze uit de grote en bekende namen, net als uit sporters die zich in een specifieke markt bevinden. Ze vertellen over doorzettingsvermogen en afzien, of laten hun licht schijnen op branches, businessideeën en producten die voor hen het verschil hebben kunnen maken.

Met training of voor inspiratie

Wilt u een van de sporters boeken en daarbij een training organiseren? Of er met een keynote door een sporter voor zorgen dat het publiek nieuwe inspiratie kan opdoen? Wat de voorkeur ook is en waar u ook naar op zoek bent, wij zorgen er met de sportsprekers en de sporttrainingen voor dat u er alle kanten mee op kunt. Met jarenlange ervaring op het podium of juist met een bijzonder verhaal dat recent de aandacht trok.

Sporters boeken en huren

U kunt online de sporters boeken en huren, waarmee u zorgt voor de spreker of artiest die precies past bij het evenement dat u organiseert. Dus gaat het u om een complete expeditie, een clinic of juist een spreker die in een half uur of een uur het publiek motiveert? Wij helpen u binnen het beschikbare budget voor weinig kosten een goede naam te vinden.