Hoe boek ik een artiest?

  1. U doet een informatieaanvraag via de website
  2. Wij nemen contact met u op, adviseren en maken een offerte
  3. U maakt een keuze en bevestigd deze aan ons
  4. Wij maken een boekingscontract en factuur voor u en wensen u een fantastisch feest of evenement!

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg?

Wij doen ons best om tijdens werkdagen uw informatieaanvraag of e-mail dezelfde dag te beantwoorden. Over het algemeen hanteren wij een uiterlijke termijn van maximaal 24 uur voor u een offerte ontvangt.

Kan ik een artiest vrijblijvend in optie nemen?

Ja, het is mogelijk om een artiest vrijblijvend in optie te nemen. Opties zijn 10 dagen geldig, tenzij in de offerte anders aangegeven. U heeft binnen deze 10 dagen de gelegenheid om met uw feestcomité of collega-organisator te overleggen of u de geplaatste optie om wilt zetten in een definitieve boeking. Een optie plaatsen kunt u simpel doen door telefonisch contact met ons op te nemen, een email te sturen of het contactformulier in te vullen.

Kan ik de artiest van tevoren spreken voor overleg?

Indien u dit wenst kunt u van tevoren telefonisch contact opnemen met ons om specifieke wensen of mogelijkheden door te spreken. Sommige artiesten die een show/presentatie op maat performen nemen zelf contact met u op, denk bv aan cabaretiers, dagvoorzitters etc.

Krijg ik een bevestiging van de boeking?

Voor u en ons is het prettig als zaken helder en duidelijk geregeld zijn. Voor het bevestigen van een boeking verstuurd Twilight Entertainment altijd per email het boekingscontract. Op dit boekingscontract staan alle afspraken (tijden, locatie, contactpersoon, prijs etc.) die gemaakt zijn overzichtelijk op een rij. Indien het contract dat u per e-mail ontvangen heeft akkoord bevonden is ondertekend u deze makkelijk online. U zorgt ervoor dat u deze binnen vijf dagen aan ons retourneert. Pas als het boekingscontract door beide partijen is ondertekend is de boeking definitief.

Hoe weet ik of een artiest goed is?

Alle artiesten die u bij Twilight Entertainment boekt zijn professionals. In de praktijk betekent dit dat alle artiesten al geruime tijd op professionele basis entertainment verzorgen, en dat zij door hun kennis en ervaring een professioneel product weten neer te zetten. Doordat wij al geruime tijd en naar ieders tevredenheid samenwerken met deze artiesten, bent u er zeker van dat u altijd kwaliteit in huis haalt.

Hoe laat is de artiest aanwezig?

Doorgaans is een artiest ruim op tijd voor aanvang van het optreden aanwezig. De exacte tijd van aanwezigheid verschilt echter per act of artiest. De aanvangstijd van de artiest wordt u in de week voorafgaand aan het optreden bekend gemaakt.

Hoe kan ik jullie telefonisch bereiken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 op telefoonnummer 0497 - 360718. 
Bij calamiteiten tijdens optredens buiten kantooruren kunt u ons bij dringende zaken bellen en ons voice response systeem afluisteren. U wordt dan doorverbonden met onze nooddienst.

Wie kan ik bereiken in geval van nood?

Bij calamiteiten tijdens optredens buiten kantooruren kunt u ons bij dringende zaken bellen en ons voice response systeem afluisteren. U wordt dan doorverbonden met onze nooddienst.

Hoe verloopt de betaling?

Indien wij de boeking aan u mogen bevestigen ontvangt u naast een boekingscontract ook direct een factuur. De factuur dient uiterlijk 21 dagen voorafgaand aan het optreden te worden voldaan.

Bij het doen van een boeking wordt ter waarborg van het contract 25% als voorschot in rekening gebracht. Dit bedrag dient binnen 5 dagen na de factuurdatum van de voorschotnota te worden voldaan.

Wat als een artiest verhinderd is?

In de praktijk komt het vrijwel nooit voor dat een artiest een optreden moet afzeggen. Mocht een artiest door omstandigheden toch verhinderd zijn dan zal Twilight Entertainment er alles aan doen om voor geschikte vervanging zorg te dragen. Doordat we een groot artiestenbestand hebben is er eigenlijk altijd wel een oplossing mogelijk.

Waarom boeken via Twilight Entertainment?

Twilight Entertainment is een professioneel boekingsbureau en verzorgt boekingen voor meer dan 3.000 Nederlandse artiesten, bands en acts. We hebben jarenlange ervaring met het boeken van artiesten, variërend van sneltekenaar tot live-concerten van de meest populaire Nederlandse artiesten.

Belangrijk hierbij is te vermelden dat Twilight Entertainment een volledig onafhankelijk intermediair is. Om deze reden kunnen wij u, als klant, het beste advies geven. Entertainment dat past bij uw feest of evenement. En past binnen uw budget!

Twilight Entertainment heeft ook 'partymanagers' tot haar beschikking die uw feest nog aangenamer maken. Zij zorgen ervoor dat het ook de artiesten aan niets te kort komt, regelen alles achter de schermen en op het podium en zijn uw aanspreekpunt tijdens de avond. Kortom: u kunt zorgeloos genieten van uw eigen feest of evenement!