Artiest selecteren op alfabet

Legends-boeken

Legends

€ 5.995, -

Tante-Joke-Karaoke-Band-boeken

Tante Joke Karaoke Band

Prijs op aanvraag

STOOT!-boeken

STOOT!

€ 4.995, -

The-Fellas-boeken

The Fellas

€ 1.995, -

De-Bijtels-boeken

De Bijtels

€ 4.495, -

Mad-Men-boeken

Mad Men

€ 5.595, -

The-Local-Boyzz-boeken

The Local Boyzz

€ 2.995, -

Still-Blue-boeken

Still Blue

€ 4.295, -

De-Bounties-boeken

De Bounties

€ 4.295, -

Dirty Daddies Boeken

The Dirty Daddies

Prijs op aanvraag

Royal-Beat-boeken

Royal Beat

€ 6.995, -

Cover-the-Cage-boeken

Cover the Cage

€ 3.695, -

Beethoven-boeken

Beethoven

Prijs op aanvraag

Pianotoppers-boeken

Pianotoppers

€ 2.995, -

the recipe boeken

The Recipe

€ 4.400, -

coronas boeken

De Coronas

Prijs op aanvraag

Rowwen-Heze-boeken

Rowwen Heze

Prijs op aanvraag

1 2 3 4 5 7

Vier een geweldig feest

Vier het feest met bands die precies weten wat daarvoor nodig is. Ze spelen op borrels, op bedrijfsfeestjes en bijvoorbeeld als u een jubileum te vieren heeft voor een verjaardag of voor uw trouwdag.

De bands spelen covers van de grootste bands, voelen aan welke nummers het goed zullen doen of gaan graag aan de slag met de verzoekjes door u en door de rest van het publiek. Zo wordt het een geslaagde avond met de feest bands die u kunt boeken en inhuren, zelfs als u ze daar helemaal geen instructie bij zou geven.

Het dak eraf (als dat erop zit)

Wilt u er in de feesttent, in de kroeg of in een andere zaal voor zorgen dat het dak eraf gaat? U kunt de feestbands huren die weten hoe ze dat voor elkaar krijgen. Of die er buiten voor zorgen dat het een geweldig feest wordt, bijvoorbeeld dankzij de allround mogelijkheden in ieder genre of juist in het Nederlands of een andere specifieke stijl.

Feest band boeken en huren

Wilt u een feestband boeken of inhuren en bent u benieuwd hoe dat werkt? Boek een feest band die piano speelt, die zingt en speelt met unieke instrumenten of die de avond opbouwt om de dansvloer te vullen. En wilt u de feestavond op een bijzondere manier afsluiten met een band die zorgt dat het dak eraf gaat?  Wij zorgen ervoor dat de juiste match tot stand komt. Zo vindt u de artiesten die er een feestje van maken, om er zeker van te zijn dat het daar niet aan zal liggen. Wij helpen u de band te huren die er het juiste feestje van maakt, voor een muzikaal meer dan geslaagd evenement.