Artiest selecteren op alfabet

Legends-boeken

Legends

€ 5.995, -

STOOT!-boeken

STOOT!

€ 4.995, -

the recipe boeken

The Recipe

€ 4.400, -

De-Bijtels-boeken

De Bijtels

€ 4.495, -

Mad-Men-boeken

Mad Men

€ 5.595, -

The-Local-Boyzz-boeken

The Local Boyzz

€ 2.995, -

Mell-Vintage-Future-boeken

Mell & Vintage Future

Prijs op aanvraag

Still-Blue-boeken

Still Blue

€ 4.295, -

Dirty Daddies Boeken

The Dirty Daddies

Prijs op aanvraag

Van-Dik-Hout-boeken

Van Dik Hout

Prijs op aanvraag

Royal-Beat-boeken

Royal Beat

€ 6.995, -

Cover-the-Cage-boeken

Cover the Cage

€ 3.695, -

The-Fellas-boeken

The Fellas

€ 1.995, -

Beethoven-boeken

Beethoven

€ 9.995, -

Blof-boeken

Blof

Prijs op aanvraag

Pianotoppers-boeken

Pianotoppers

€ 2.995, -

coronas boeken

De Coronas

Prijs op aanvraag

Rowwen-Heze-boeken

Rowwen Heze

Prijs op aanvraag

1 2 3 4 5

Festival bands in alle genres

De festival bands die u kunt huren zijn er in allerlei genres en samenstellingen. Van kleine bands die het publiek opwarmen tot de grote acts die er samen voor zorgen dat het dak eraf gaat, als dat er zou zijn natuurlijk. Vier het festival binnen of buiten, op unieke locaties waar de bands geweldig tot hun recht komen.

Grote namen en verrassende artiesten

Bent u met bijvoorbeeld Bløf, Chef’s Special of met De Kast op zoek naar de bekende en grote namen? Of zoekt u aan de andere kant naar Dirty Daddies, Memphis Maniacs en de minder bekende artiesten die er een verrassend fijn feestje van kunnen maken? Wij helpen u inspiratie op te doen binnen de diverse genres, van heel open en toegankelijk tot de muziek die een specifiek publiek aan zal spreken.

Natuurlijk spelen de festival bands die u kunt boeken graag op de grote en kleine festivals, net als op andere feestjes die u te vieren heeft. Dus gaat het om een vrijgezellenfeest, een verjaardag, ander jubileum of uw bedrijfsfeest? Wij helpen u de bands te vinden die er sowieso een geslaagde middag of avond van maken.

Vul het festival-schema met fijne muziek

En bent u op zoek naar meerdere festival bands om een mooie programmering voor elkaar te krijgen? Wij begrijpen wat u zoekt en zorgen er met de diverse bands die u kunt boeken voor dat u voldoende variatie aan kunt brengen. Vind de leukste bands en artiesten in ieder genre, waarmee u zeker weet dat het een feestje zal worden.

Festival band boeken en huren

Wilt u een festival band boeken en huren? Van 100% feest tot pop, rock en alle andere stijlen: wij zorgen ervoor dat u de bands kunt vinden waar u naar op zoek bent. Zo wordt het een geweldig feestje tijdens uw festival, waarmee u zeker weet dat het publiek een bijzondere tijd zal ervaren.