Artiest selecteren op alfabet

Bas-Nijhuis-boeken

Bas Nijhuis

Prijs op aanvraag

fatima moreira de melo boeken

Fatima Moreira de Melo

Prijs op aanvraag

koen weijland boeken

Koen Weijland

Prijs op aanvraag

olga commandeur boeken

Olga Commandeur

Prijs op aanvraag

Inspirerende sportieve prestaties

De sportsprekers die u kunt inhuren hebben stuk voor stuk bijzondere prestaties geleverd. Dus zoekt u naar Maarten van der Weijden die kanker overwon en tot legendarische prestaties kwam? Gaat het om Humberto Tan die veel allround sportkennis heeft of wilt u meer weten van Esther Vergeer die ondanks haar fysieke beperking meer dan het maximale uit zichzelf en haar materiaal haalt?

Het zijn sportsprekers met een bijzonder verhaal, net als Erben Wennemars en bijvoorbeeld Björn Kuipers. Ze vertellen hun verhaal, waar ze hun motivatie vandaan halen en hoe ze tot de prestaties komen die voor anderen onbereikbaar lijken.

Bekende namen en (oud)topsporters

Gaat het u om de bekende namen en oud(top)sporters of zoekt u een inspirerend verhaal door jonge sprekers die aan het begin van hun carrière staan? Wij helpen de spreker op het gebied van sport te vinden waar u naar op zoek bent. Zo zorgen we voor een geweldige spreker, die u kunt boeken voor ieder evenement of event dat u organiseert.

De sportsprekers weten hun verhaal goed te verhalen naar een business-omgeving, bijvoorbeeld om uw team, afdeling of het complete bedrijf te motiveren. En om nieuwe inzichten te geven, vanuit een heel andere tak van sport. Letterlijk, om met een ander perspectief tot nieuwe oplossingen en toepassingen te kunnen komen.

Sportspreker boeken en huren

Wilt u een sportspreker boeken of huren? U heeft online de keuze uit een breed aanbod sportsprekers en andere sportieve sprekers. Ze weten hoe ze een geweldige keynote moeten geven, dus zijn de ideale opening, afsluiter of een mooi onderdeel van de rest van de programmering die u voor ogen heeft.