Artiest selecteren op alfabet

90s-now-boeken

90s Now

Prijs op aanvraag

Erik-de-Zwart-boeken

Erik de Zwart

Prijs op aanvraag

Dennis-Verheugd-boeken

Dennis Verheugd

Prijs op aanvraag

80s-Verantwoord-boeken

80s Verantwoord

Prijs op aanvraag

Mr-Marvin-boeken

Mr. Marvin

Prijs op aanvraag

tabass-co boeken

Tabass-Co

Prijs op aanvraag

VJ`s gaan een stap verder

De Vj’s gaan een stap verder dan wat de meeste Dj’s doen. Ze creëren visuele spektakels, die bijvoorbeeld goed aansluiten bij de muziek die er wordt gespeeld. En is er ook sprake van andere shows, projecties of extra visuele effecten? Het is goed mogelijk om die allemaal samen te laten komen in een spectaculaire show die de aandacht van alle bezoekers of gasten zal trekken.

3D projecties en virtualisaties

Benieuwd naar de mogelijkheden van een VJ als u die wilt huren? De specialisten in grafische vormgeving zorgen voor live mixes, voor 3D projecties en bijvoorbeeld motion graphics. Op die manier is er niet alleen van alles te horen, er is ook visueel van alles te ontdekken voor iedereen die aanwezig is.

Vj’s met unieke visuals

De Vj’s die u kunt inhuren of boeken zorgen voor unieke visuals. Op die manier weet u zeker dat het een geslaagd feest wordt, waarbij er van alles te ontdekken valt. Dus gaat het om een groot scherm, om een andere ondergrond of om een combinatie van video, dans en andere acts? De Vj’s zijn er stuk voor stuk in gespecialiseerd.

VJ boeken en huren

Een VJ boeken of inhuren? Wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Zo ontdekt u de mogelijkheden en kunt u uw specifieke wensen doorgeven. Het is de beste manier om er een geweldige show van te maken.