Artiest selecteren op alfabet

karin bloemen boeken

Karin Bloemen

Prijs op aanvraag

thomas acda boeken

Thomas Acda

Prijs op aanvraag

Veldhuis en Kemper

Prijs op aanvraag

jorgen raymann boeken

Jorgen Raymann

Prijs op aanvraag

steven brunswijk boeken

Steven Brunswijk

Prijs op aanvraag

Steven-Kazan-boeken

Steven Kazan

Prijs op aanvraag

het comite presenteert boeken

Het Comité Presenteert

Prijs op aanvraag

jandino asporaat boeken

Jandino Asporaat

Prijs op aanvraag

mier boeken

MiER

Prijs op aanvraag

pieter derks boeken

Pieter Derks

Prijs op aanvraag

tom sligting boeken

Tom Sligting

Prijs op aanvraag

harry glotzbach boeken

Harry Glotzbach

Prijs op aanvraag

Van dagvoorzitter tot stand-up comedians

Veel van de cabaretiers die u kunt inhuren of boeken hebben veel ervaring als dagvoorzitter. Ze verdiepen zich in uw evenement en combineren dat met korte verhalen die ze gebruiken als de namen op het podium wisselen. En zoekt u iemand die daarbij kan interviewen of die het publiek er op een leuke manier bij betreft? Wij geven graag aan wie daarvoor goed geschikt zijn.

Zo helpen we u de artiesten voor op het podium te vinden die u zoekt. Het zijn bekende cabaretiers, minder bekende namen en stand-uppers die eigenlijk geen voorbereiding nodig hebben door gewoon goed te improviseren. Natuurlijk voor een scherpe prijs en op die manier altijd netjes binnen budget.

Mannelijke en vrouwelijke artiesten

Natuurlijk heeft u de keuze uit een groot aantal mannelijke cabaretiers. En bent u in plaats daarvan specifiek op zoek naar een vrouw? Geen probleem, zowel de comedians als cabaretiers zijn er als mannen en vrouwen, zodat u de keuze eenvoudig afstemt op het thema en bijvoorbeeld het publiek dat u verwacht.

Cabaretiers boeken en huren

Wilt u een van de cabaretiers boeken of inhuren? U betaalt natuurlijk een scherpe prijs, waarmee u de kosten goed in de hand kunt houden. Met de bekende cabaretiers en de specialisten in improvisatie heeft u de keuze uit een breed aanbod. Wij zorgen ervoor dat u de artiest vindt die de dag aan elkaar praat of die er aan het eind voor zorgt dat iedereen met een brede glimlach naar huis gaat.  We helpen u degene te vinden die goed past bij het evenement dat u organiseert, zodat u zeker weet dat u daarmee een goede keuze maakt.