Artiest selecteren op alfabet

candy girls boeken

Candy Girls

Prijs op aanvraag

chocolate desire boeken

Chocolate Desire

Prijs op aanvraag

crazy cupcake show boeken

Crazy Cupcake Show

Prijs op aanvraag

cupcake girls boeken

Cupcake Girls

Prijs op aanvraag

De-Bitterbal-Act-boeken

De Bitterbal Act

Prijs op aanvraag

funky lolly show boeken

Funky Lolly Show

Prijs op aanvraag

Halloween-Popcornstand-boeken

Halloween Popcornstand

Prijs op aanvraag

ijsco ali boeken

IJsco Ali

Prijs op aanvraag

ijsco hasan boeken

IJsco Hasan

Prijs op aanvraag

kids fruit terras huren

Kids Fruit Terras

Prijs op aanvraag

lady champagne boeken

Lady Champagne

Prijs op aanvraag

lady chocolate boeken

Lady Chocolate

Prijs op aanvraag

limonade terras huren

Limonade terras

Prijs op aanvraag

magic cocktailbar boeken

Magic Cocktailbar

Prijs op aanvraag

1 2

Bijzonder ijs tot Lady Chocolate

Wanneer is het culinair entertainment en wat maakt dit bijzonder ten opzichte van de traditionele ijskraam of ijscokar? Zo hebben we Ijsco Ali die iedereen verrast met zijn manier van ijsscheppen. Maar ook een zingende Ijscoman in de persoon van Luciano Gelati. Het gaat om meer dan wat er te eten of te drinken valt. Daar omheen zorgt de show ervoor dat het bijzonder wordt, waardoor de gasten een geweldige beleving zullen hebben. Dus organiseert u een markt, een festival of een bedrijfsfeest waarbij u eens flink wilt uitpakken? Het culinaire entertainment is dan een uitstekende keuze.

Gaat u voor een ijskraam die de aandacht trekt of misschien Lady Chocolate die er een geweldige show van maakt? In al die gevallen weet u zeker dat de act het bijzonder maakt en dat uw gasten het daar nog lang over zullen hebben. Zorg voor wat culinair entertainment, dat bovendien heerlijk smaakt en ook op die manier een uitstekende keuze is.

Voor ieder seizoen en ieder event

Uiteraard is het culinair entertainment beschikbaar in ieder seizoen. Dus geniet u graag van lekker warme oliebollen uitgedeeld door Miss Oliebol of juist van een verfrissend drankje met bijzondere ingrediënten? Boek het entertainment voor staande evenementen en andere events, op een markt en een festival of juist bij u op de zaak in een daarvoor geschikte ruimte. Ook een bekende TV Kok is hiervoor in te huren of wellicht om een heerlijk diner te verzorgen.

Culinair entertainment boeken en huren

U kunt online het culinair entertainment boeken en inhuren, gewoon door aan te geven waar u naar op zoek bent. We helpen u graag de juiste keuze te maken, ook als u de kosten in de hand wilt houden en dus vooral benieuwd bent naar de prijs.