99,9 Procent Plankgas boeken?

999-procent-plankgas-boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

99,9 Procent Plankgas boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie 99,9 Procent Plankgas

99,9% Plankgas is een Apresski Drive in show met een mooie lichtshow en uniek in Nederland HD ledwall. Op deze ledwall kunnen tevens ook sponsoren, commercials en logos worden geprojecteerd. Deze show kan geboekt worden met Peter Loree (zanger skihut Rotterdam, 52 weken feest, ex Feestteam).

Helemaal Hollands Plankgas meezingfeest

Het Helemaal Hollands Plankgas meezingfeest is een complete show met 2 x 45 min. optreden van het bekende zangduo “Helemaal Hollands” en gastzangeres Angelina en de plankgas dj’s. Carlo en Leo nemen het publiek mee op een muzikale oerhollandse trip van alle bekende Hollandse meezingnummers, waarbij alle teksten op de grote ledwall van 6×3 m meelopen. Het publiek kan en zal de hele avond uit volle borst meezingen, en daarbij moeten de kelen goed worden gesmeerd.

Boekingen 99,9 Procent Plankgas

Gastzangeres Angelina is tot nu toe vooral altijd achter de schermen gebleven, maar zeker geen onbekende in Nederland. Zij is namelijk de zanglerares van veel grote Nederlandse sterren, en zij zingt letterlijk de sterren van de hemel. Het Helemaal Hollands Plankgas Meezingfeest heeft onlangs zijn debuut gehad op het Nederland muziekland fanweekend in de Eemhof. Dit was direct een groot succes! Bij beide shows is het mogelijk om aan te vullen met artiesten naar keuze. o.a. Django Wagner, Vinzzent, Willem Barth, Wesley Bronkhorst, Wesley Klein enz.

99,9 Procent Plankgas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om 99,9 Procent Plankgas te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u 99,9 Procent Plankgas wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met 99,9 Procent Plankgas viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u 99,9 Procent Plankgas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

99,9 Procent Plankgas boeken

Dus bent u benieuwd hoe u 99,9 Procent Plankgas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

99,9 Procent Plankgas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!