Acting The Maggot boeken?

Acting The Maggot boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 350 personen

Acting The Maggot boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Acting The Maggot

Acting The Maggot is momenteel misschien wel de beste Ierse feest-folkband van Nederland en speelt de meest herkenbare, opzwepende en gevoelige muziek in de stijl van The Pogues, Flogging Molly en The Dubliners. Acting The Maggot maakt van elk optreden een enorm Iers feest!


Enkele filmpjes van de band gingen recentelijk viraal op het internet. Grote videosites als Dumpert, VKmag en Trending.nl ontdekten Acting The Maggot die o.a. een mash-up speelde van een happy hardcore nummer van DJ Paul Elstak en Flogging Molly’s Drunken Lullabies. De video kreeg een miljoen views in twee weken tijd. Een ander filmpje werd juist opgepikt door de grootste mediasites in Ierland: een mash-up tussen No one Knows van Queens of the Stone Age en een Ierse Jig werd enthousiast ontvangen door de Ieren zelf.

Boekingen Acting The Maggot

‘Acting The Maggot’, is dialect (Dublins) voor gek, kinderachtig en soms zelfs vervelend gedrag. Maar dat is nu juist niet waar we band van kunnen betichten. Acting The Maggot speelt 100% live Ierse folk, pop, punk, rock en alles wat daar raakvlakken mee heeft met gitaren, banjo, viool, accordeon, bas en drums. Dat gaat van gevoelige ballads tot geweldige feestmuziek. En met dat laatste weten ze menig feesttent en festival op zijn kop te zetten.
Ze speelden afgelopen jaar op festivals in binnen- en buitenland en gaan dit jaar zelfs op tournee door China. Waan je in een grote Ierse pub als een van de beste Ierse bands die Nederland rijk is het podium betreedt dus…. Party like the Irish and don’t stop Acting The Maggot! Sláinte!

Kom in de stemming

Acting The Maggot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Acting The Maggot te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Acting The Maggot wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Acting The Maggot viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Acting The Maggot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Acting The Maggot boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Acting The Maggot kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Acting The Maggot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!