Alice Maywood boeken?

alice maywood boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Alice Maywood boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Alice Maywood

Alice Maywood, onlosmakelijk verbonden met de successen als “Late at night, Mother how are you today, Give me back my love, Mano, Ik wil alles me je delen, en het sprankelende “Rio”. Het was Alice die tekende voor de gouden successen ten tijde van Maywood. Jarenlang het synoniem voor de naar het leek onafscheidelijke band tussen twee zussen. We schrijven 1979 als eerste single: “Since I met you” wordt uitgebracht, gevolgd door de albums: Maywood, Different, Worlds, Beside You en Colour my Rainbow.

Goed voor goud en de platina status

More Maywood. Goed voor goud en de platina status. De schitterende teksten en melodieën van Alice en het eigen geluid van Caren betekenden een opmerkelijke doorbraak voor het muzikale tweetal. Niet alleen in ons land, maar tot ver over de grenzen. We stonden met drie singles tegelijk in de Duitse hitlijsten. Ons eerste album werd goud in Zweden. In 1982 verscheen een Spaanstalig album in Spanje en Zuid-Amerika: “Creo en el Amor” en de single “Madre”. In Centraal Afrika werden wij verkozen tot “artiesten van het jaar” en korte tijd later wonnen wij in Korea het songfestival. Er verschenen twee singles en een album in Japan. En na een tournee door het voormalig Oost-Duitsland, Polen en Bulgarije en na het Eurovisie Songfestival in Zagreb in 1990 werden wij gevraagd voor 22 concerten in het voormalige Sovjet-Unie. Concerten in Moskou, Kiev, Leningrad en Tallinn, voor meer dan 150.000 mensen.

Boekingen Alice Maywood

Optreden, reizen en schrijven. Niet alleen nieuwe Maywood-successen, maar ook voor collega-artiesten als Lee Towers, Corry Konings, Albert West en nieuw talent. Enerzijds de ingetogen componiste, teruggetrokken achter haar majestueuze vleugel in haar eigen studio. Anderzijds de blonde sympathieke en sprankelende zangeres en coach.

Kom in de stemming

Alice Maywood boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Alice Maywood te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Alice Maywood wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Alice Maywood viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Alice Maywood online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Alice Maywood boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Alice Maywood kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Alice Maywood boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!