Amber Roots boeken?

amber roots boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Coverband, 3 zangeressen + blazers, LED scherm, Fx-shooters, CO2 op aanvraag

Amber Roots boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Amber Roots

Dé absolute feestgarantie!

Amber Roots is een professionele coverband die creatief en met liefde voor de muziek invulling geeft aan uiteenlopende evenementen.
Met dampende blazers, een stevige ritmesectie en passionele zangeressen zetten we een dijk van een show neer. Non-stop party in een razend tempo met spectaculaire visuals. Van disco en dance classics tot rock, pop en soul.
Bedrijfsfeest, bruiloft of feestweek, ongewoon goed en altijd feest, ze noemen ons niet voor niks dé absolute feestgarantie!

Onze zangeressen vormen samen een ijzersterk front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën en volop interactie met het publiek. In combinatie met onze ruime ervaring, spontaniteit, uitstekende musici en kundige technische crew garanderen we u een perfect verzorgd feest.

Boekingen Amber Roots

Onze standaard lichtshow is al bijzonder compleet. Maar we denken graag met u mee als u specifieke wensen hebt op het gebied van visuals.
De mogelijkheden op het gebied van licht en geluid zijn eindeloos. Samen met onze partner in licht en geluid geven we invulling aan uw specifieke wensen.

Kom in de stemming

Amber Roots boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Amber Roots te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Amber Roots wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Amber Roots viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Amber Roots online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Amber Roots boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Amber Roots kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Amber Roots boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!