Ambient DJ Boeken

Ambient-DJ
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Ambient DJ Jorge boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jorge Ferin

De Ambient DJ is “Een dj die er alles aan doet om een feel-good-atmosfeer te creëren, waar alleen maar knikkende hoofden van het publiek een erkenning zijn voor zijn werk als artiest.”

Het valt niet te ontkennen dat Jorge gepassioneerd en toegewijd is om elk optreden speciaal te maken. Hij biedt een indrukwekkend scala aan verschillende stijlen housemuziek, perfect afgestemd op uw gelegenheid. Kom in de groove met funky sounds, gemixt met popsongsamples uit de jaren 90 of 00. Of ga voor een meer melodieus en therapeutisch geluid dat de luisteraar in een totale staat van ontspanning kan brengen. Op zoek naar een meer strandachtige sfeer? Geniet van Jorge’s house-muziekselectie met een groots latin-geluid met de juiste hoeveelheid energie. Vraag het maar aan Jorge en hij zal muziek als zodanig spelen.

Boekingen Ambient DJ

Jorge staat bekend om het creëren van prachtige overgangen die elk nummer als een remix op zich laten klinken. Hij zegt: “Ik ben helemaal in mijn element als ik muziek kan spelen met mooie baslijnen, goede kicks, af en toe een heerlijke zang, en eigenlijk alles bij elkaar kan brengen. Als mensen met hun voeten tikken zonder het te beseffen, weet ik dat ik hun ziel heb bereikt!

Kom in de stemming

Ambient DJ Boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 13 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ambient DJ Jorge te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ambient DJ Jorge wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ambient DJ Jorge viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ambient DJ Jorge online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ambient DJ Jorge boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ambient DJ Jorge kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ambient DJ Jorge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!