Angelina Ballerina boeken?

Angelina-Ballerina-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.

Angelina Ballerina boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Angelina Ballerina

Het lieve, zachtaardige en vrolijke muisje Angelina Ballerina is een echte danseres in wording! Ze oefent hard, leert elke dag weer nieuwe dansjes en wil het liefste een balletdanseres worden. Dit populaire meisjes muisje is niet alleen dagelijks te zien op televisie (Z@ppelin en Ketnet), maar nu ook te boeken voor een ontmoeting (meet & greet) of kindershow op uw evenement in Nederland en België.

Boekingen Angelina Ballerina

Angelina en haar goede vriendin Robin geven ook graag een dansworkshop aan de kinderen. Geschikt voor kleine en grote groepen. Tijdens deze 30 minuten durende dansworkshop leren zij de kinderen een aantal vrolijke dansjes. Want wie wil er nu niet voor eventjes een echte ster zijn? Aansluitend is er een meet & greet van 20 minuten. De kinderact wordt geleverd inclusief achterdoek en geluid (tot 300 personen).

Kom in de stemming

Angelina Ballerina boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Angelina Ballerina te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Angelina Ballerina wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Angelina Ballerina viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Angelina Ballerina online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Angelina Ballerina boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Angelina Ballerina kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Angelina Ballerina boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!