Arno Kolenbrander boeken?

arno kolenbrander boeken
icon-clock

Tijdsduur

35 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Arno Kolenbrander boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Arno Kolenbrander

Arno Kolenbrander is een voormalige Soundmixshow finalist die de top tien van de hitparade haalt met het door hem vertolkte Why God Why uit de musical Miss Saigon. In 2004 stapt de zanger over op Nederlandstalig repertoire. Na enkele jaren stilte verschijnt in september 2008 zijn album Terug Van Weggeweest.

1995 – 1997

Kolenbrander (Rotterdam, 1973) wint de Soundmixshow van Henny Huisman met het nummer Why God Why uit de musical Miss Saigon. Met dit nummer staat hij direct 10 weken in de top 40 en blijft hij stekende op nummer 10. Het jaar na zijn overwinning vult de zanger met optredens in het land. Niet alleen op feesten en partijen, want Kolenbrander treedt ook op tijdens de Fantasy World Dinershow Bovendien neemt hij in deze periode deel aan de internationale Soundmixshow en aan het International Music Festival in Polen.

1998 – 1999

Arno Kolenbrander doet met het Nederlandstalige lied Een mee aan het Nationale Songfestival. Zingen in het Nederlands opent de ogen van Arno Kolenbrander die samen met platenmaatschappij en componist/producer Peter de Wijn besluit om een Nederlandstalig album op te nemen. De single Wat Ik Nodig Heb komt uit en doet nagenoeg niets. Als eerste single wordt het nummer Kruip Dicht Tegen Me Aan uitgebracht. De tekst is van Jan Tekstra, bekend van onder meer Marco Borsato en De Kast. Eerder verschijnt echter het duet met Alma Nieto De Warmte Van Jou. Later dit jaar komt de gehele Nederlandstalige cd uit. De artiestennaam van Kolenbrander wordt Arno.

2000 – 2002

Kolenbrander doet met het Engelstalig nummer One Step Behind mee aan het Nationaal Songfestival. De single Zo Vrij Als Een Vogel verschijnt. Aan het eind van het jaar brengt Kolenbrander de Lionel Richie-hit Hello uit in een dansbare versie. In juli stopt de zanger na ruim vijf jaar met de dinershow van Frank Wentink. Arno zingt de ballad begeleid door een discobeat. Onder de naam Kolenbrander brengt Arno samen met componist en producer Jel Jongen in augstus de single Isn’t It Time uit. De volgende single is Flying Heart, geschreven door Max Melena en Gian-Carlo Romita, de voormalig drummer van Henk Westbroek.

2003 – 2004

Kolenbrander werkt met producer Hans Aalbers aan een Duitstalig album. De zanger begint met een eigen ‘dinner show’, een avondvullend programma voor tijdens het eten over de geschiedenis van 50 jaar beeldmateriaal. The Story Of My Life, geschreven door Johnny Logan, krijgt van het Nederlandse publiek een tweede kans in de wild card-voorronde van het Nationaal Songfestival. Three-Stars is een anderhalf uur durende show van Arno Kolenbrander samen met Eddy Walsh en Rachel Kramer (ex-K-otic). Vanaf september is Kolenbrander 90 keer te zien tijdens dinnershows in het Evoluon te Eindhoven.

De single Meer Dan Dit (2008) is een voorproefje van het dertien nummers tellende comebackalbum Terug Van Weggeweest dat begin 2009 in de winkels ligt. De cd bevat Nederpop in de breedste zin van het woord, van stevige rock tot gevoelige ballads. Gert-Jan van Wijk tekent voor de composities en de teksten en is samen met de muzikanten George Konings en John te Dorsthorst verantwoordelijk voor de productie.

Boekingen Arno Kolenbrander

De zanger heeft in 2012 een bescheiden rol als een van de discipelen van Jezus in het spektakelstuk The Passion dat op 5 april wordt uitgevoerd op het Willemsplein in Rotterdam. Hij schrijft zich in 2013 in voor het vierde seizoen van de talentenjacht The Voice Of Holland bij RTL4. Hij doet auditie met het nummer This Is What It Feels Like, maar juryleden Marco Borsato, Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis en Ali B draaien hun stoel niet, omdat de zanger naar hun smaak teveel vibrato gebruikt in zijn stem.

Kom in de stemming

Arno Kolenbrander boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Arno Kolenbrander te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Arno Kolenbrander wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Arno Kolenbrander viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Arno Kolenbrander online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Arno Kolenbrander boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Arno Kolenbrander kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Arno Kolenbrander boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!