Balloon Giants boeken?

balloon giants boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Balloon Giants boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Balloon Giants

Vraag naar alle mogelijkheden: van mobiele ballonkunstenaars met ballonfiguren die pal onder uw neus gemaakt worden tot de mooiste balloncreaties met vijf meter hoge ballondraken op stelten, een prinses in een ballonnenjurk, een ingepakt gebouw, een zestien meter hoge piramide en nog veel meer. Grote objecten die tot leven komen door de steltenlopers, draagbare objecten in parades, zwevend en van binnenuit verlicht, drijvende sculpturen, ontploffende mega-ballonnen, uw logo of fantasie… Werkelijk niets is te gek voor deze ballonkunstenaars: The sky is the limit!

De Dragonriders
Vanuit de verte zijn de Dragonriders al te horen. Rijdend op hun luidruchtige, nieuwsgierige en indrukwekkende draken verkennen ze het land. Tussen het gebrabbel door zijn af en toe herkenbare woorden te horen. Ritmische trommelslagen begeleiden de draken in de juiste richting terwijl de in steampunk-stijl uitgedoste Dragonriders de grootst mogelijke moeite hebben de draken onder controle te houden. Gelukkig weten ze makkelijk met het publiek wat moet helpen om de draken rustig te stemmen.

De Dragonriders is een mobiele 5 meter hoge stelten act met twee of drie draken en een gekostumeerde en muzikale begeleider.

Boekingen Balloon Giants

De Dodoriders
Reusachtige uitziende vogelfiguren bewegen zich op grote hoogte schuchter tussen het publiek. De Dodiriders zijn voor hun afgerichte ballondodo’s op zoek naar voedsel. Als de dodo’s muziek horen volgt er spontaan een dodo-dans.

De Dodoriders is een mobiele 5 meter hoge stelten act met twee of drie dodo’s en een gekostumeerde en muzikale begeleider.

Joris en de draak
De mobiel bewegende reuzendraak zorgt voor de nodige ophef onder het publiek wanneer deze wakker wordt gemaakt. De eeuwenoude sage wordt tot leven gebracht door de verhalenverteller die samen met heet publiek de geschiedenis van Joris en de draak uitspeelt. Zou er een jonge held opstaan die het op durft te nemen tegen de driekoppige draak? En wordt de prinses bevrijdt?

De Vriendelijke Reus
Een 5 meter hoge maar vriendelijke reus gaat aan de wandel, met begeleider.

Kom in de stemming

Balloon Giants boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Balloon Giants te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Balloon Giants wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Balloon Giants viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Balloon Giants online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Balloon Giants boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Balloon Giants kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Balloon Giants boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!