Ben the Banjoman boeken?

ben the banjoman boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ben the Banjoman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ben the Banjoman

U zoekt voor uw evenement een bijzondere act?

Iets grappigs, iets leuks voor de kinderen, iets met muziek, maar de muziek moet mobiel zijn / zich niet op één plaats concentreren? Laat dan uw keuze vallen op Ben the Banjoman!

Straatmuziek Act

Of het nu gaat om een braderie, jaarmarkt, weekmarkt, winkelcentrum, straatfestival of wat voor een gelegenheid dan ook, straatartiest Ben the Banjoman weet er altijd een feestelijk tintje aan te geven.

Op zijn paard rijdt hij rond en doet zijn publiek versteld staan! Op ludieke wijze weet hij een ieder te vermaken met heerlijke country muziek, maar ook met bijvoorbeeld een geweldige Nederlandstalige meezinger.

Feestjes

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u uw gasten eens echt verrassen? Wat dacht u van een verrassingsoptreden op uw verjaardag, tuinfeest of andere gelegenheid?

Geheel onverwacht komt Ben the Banjoman ergens midden op de avond op zijn paard binnen gereden… Uw gasten zullen versteld staan door deze niet-alledaagse verschijning! Al zingend en spelend zorgt Ben voor vrolijke gezichten en een gezellige sfeer. Bekende country- en Nederlandstalige liedjes passeren de revue. En natuurlijk, meezingen mag!

Entree Act

De act is ook te boeken voor de ontvangst van de gasten op uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement (ontvangst act). Ben the Banjoman is in te zetten in de aankomsthal / entree, of buiten bij de ingang. Met zijn vrolijke muziek weet hij zo al voor aanvang van het feest uw gasten in de juiste stemming te brengen.

Sint / Kerst / Pasen

Oh, kom er eens kijken…! Nee, het is niet het paard van Sinterklaas… En het is niet de Sint… Het is Ben the Banjoman die, geheel in stijl gekleed, swingende sinterklaasliedjes ten gehore brengt… al rijdend op zijn bontgekleurde paard!

Perfect voor winkelcentra etc.

Boekingen Ben the Banjoman

Ieder jaar rond kerst haalt Ben the Banjoman zijn rendier weer van stal. Als kerstman zingt Ben de mooiste kerst songs, waardoor ook op uw evenement die typische, gezellige kerstsfeer zal ontstaan. Perfect voor kerstmarkt, winkelcentrum, kerstborrel enz.

Met Pasen kruipt Ben the Banjoman in de huid van muzikale paashaas en springt op zijn paard om zijn publiek te vermaken met vrolijke muziek.
Deze act leent zich uitstekend voor winkelcentra, tuincentra, paasmarkten enz.

Kom in de stemming

Ben the Banjoman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ben the Banjoman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ben the Banjoman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ben the Banjoman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ben the Banjoman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ben the Banjoman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ben the Banjoman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ben the Banjoman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!