Bennie Solo Hou van Holland Show boeken?

Bennie-Solo-Hou-van-Holland-Show-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Bennie Solo Hou van Holland Show boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bennie Solo Hou van Holland Show

Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo kunt u nu ook op ‘de Hollandse toer’! De ‘Bennie Solo Hou van Holland show’ is een complete, interactieve quiz show, met alles wat Holland zo ‘Hollands’ maakt. Een paar uurtjes heerlijk ongedwongen quizzenen (wed)strijden tijdens een gezellig feestje, en uiteraard met oer Hollandse muziek.

De show bestaat uit drie spelrondes waarin steeds nieuwe kandidaten punten in de wacht slepen voor de zaalprijs! De teams, rood, wit & blauw, strijden om die prijs. U kunt natuurlijk ook naar hartenlust lekker meezingen en meedeinen met de leukste Nederlandstalige nummers die Bennie Solo live ten gehore brengt. Uiteraard zijn er per spel voor de winnaars én verliezers gekke en herkenbare ‘Hollandse prijsjes’. De allerleukste spelelementen komen in de show aan bod met als finalede hilarische Bennie’s Bingo Ronde…… uiteraard zingt Bennie Solo een aantal van de Hollandse Krakers van Jewelste!

Boekingen Bennie Solo Hou van Holland Show

De Bennie Solo Hou Van Holland Show is inzetbaar op vele plekken en dito tijden. Zeer geschikt voor kleine groepen, maar uiteraard ook voor het grote publiek. Als avondvullende show, als amuse voor het diner, als promo voor winkelcentra, als warming up in de sportkantine of als tussendoortje bij een product-presentatie. U kiest de gelegen-heid, wij vullen ‘m voor u in. Zoals u van ons gewend bent bieden wij maatwerk! Ook uit te breiden met een Hollandse finale artiest naar keuze!

Bennie Solo Hou van Holland Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bennie Solo Hou van Holland Show te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bennie Solo Hou van Holland Show wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bennie Solo Hou van Holland Show viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bennie Solo Hou van Holland Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bennie Solo Hou van Holland Show boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bennie Solo Hou van Holland Show kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bennie Solo Hou van Holland Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!