Bertus en Jaapie – Kindershow boeken?

bertus en jaapie kindershow boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 a 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Bertus en Jaapie - Kindershow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bertus en Jaapie – Kindershow

Bertus en Jaapie, de twee leukste broertjes van het land maken van ieder evenement een knalfeest! Bertus en Jaapie is een gouden formule welke te zien is in het theater, op YouTube, maar ook te boeken is voor uw evenement!

Bertus en Jaapie zijn bekend van hun theatershows en vele optredens door het land. Zo traden ze bijvoorbeeld op tijdens grote evenementen als de Nijmeegse vierdaagse, de Rijnweek in Rhenen en stonden ze in oktober 2018 maar liefst 48 keer in Attractiepark Toverland met een speciaal ontwikkelde Halloweenshow!

In de evenementenshow van Bertus en Jaapie bereidt het olijke duo zich voor op een speciaal feest, maar wanneer er een ongevraagde gast de broertjes onverwachts belt, is het nog maar de vraag of het grote feest wel door kan gaan. Het belooft een show te worden vol muziek, magie en een heleboel humor!

Boekingen Bertus en Jaapie – Kindershow

Meet & Greet Bertus en Jaapie. Na elk optreden zullen Bertus en Jaapie tijd maken om met alle kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Kom in de stemming

Bertus en Jaapie – Kindershow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bertus en Jaapie – Kindershow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bertus en Jaapie – Kindershow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bertus en Jaapie – Kindershow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bertus en Jaapie – Kindershow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bertus en Jaapie – Kindershow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bertus en Jaapie – Kindershow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bertus en Jaapie – Kindershow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!