Black Bottle Riot boeken?

black bottle riot boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Black Bottle Riot boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Black Bottle Riot

Black Bottle Riot is een echte gitaarband, het soort dat tegenwoordig zeldzaam wordt. Black Bottle Riot, opgericht in 2008, werd door fans en critici al snel opgemerkt als een frisse wind in de Nederlandse en Europese rockscene.

Met het debuutalbum uit 2011 en ‘Soul in Exile’ (2013) en III: Indigo Blues (2015) op Suburban Records, speelde de band talloze nationale en internationale club- en festivalshows. Van grote podia als Rockin’ Park, Zwarte Cross, Eurosonic / Noorderslag en Down The Rabbit Hole tot Juke Joints, Honky Tonks en zweterige bluesclubs. Het is in zekere zin een ouderwetse band. Geef deze jongens een podium, wat versterkers en een krat bier en ze zullen de tent in brand steken.

Boekingen Black Bottle Riot

In de loop der jaren deelde de band het affiche met Pearl Jam, The Black Keys, The War On Drugs, Black Stone Cherry, Rival Sons en Ryan Adams. Hun ‘one in a minute of fame’ op de nationale televisieshow DWDD leiddee tot een support-slot voor ZZ Top. In recensies voorzagen rockmagazines een band zonder stirkte muzikale grenzen, terwijl ze toch trouw aan zichzelf bleven. Het tijdschrift ‘Gitarist’ stelde in 2014 dat Black Bottle Riot ‘misschien wel de beste Southern Rock band van Europa is’ – een bewering die niet helemaal past bij de afkeer van superlatieven en hypes van deze band, maar het zegt wel iets over BBR’s streven om altijd te streven naar kwaliteit.

Hun vierde studioalbum ‘FIRE’ (2019) klinkt alsof de band tot zijn recht is gekomen. Nummers zijn pakkend en toch intens, met veel dynamiek, dubbele gitaarsolo’s en harmoniezang. De perfecte soundtrack voor urenlang rijden, om er even tussenuit te zijn of om eindelijk bij je geliefden te komen.

Black Bottle Riot is een band voor liefhebbers van stoere bluesrock van onder meer The Allman Brothers Band, Tom Petty & The Heartbreakers en Thin Lizzy.

Kom in de stemming

Black Bottle Riot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Black Bottle Riot te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Black Bottle Riot wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Black Bottle Riot viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Black Bottle Riot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Black Bottle Riot boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Black Bottle Riot kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Black Bottle Riot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!