Bob Offenberg boeken?

Bob-Offenberg-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Bob Offenberg boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bob Offenberg

Bob Offenberg (28 april 1996) uit Schiedam is al vanaf z’n vijfde jaar bezig met zingen en won, zo klein als hij was, al playbackshows en talentenjachten. Bij één van die optredens kwam Bob zanger/tekstschrijver John van Leeuwen tegen die direct onder de indruk was van het stemgeluid van dat kleine mannetje. De kennismaking resulteerde in het duet “Op een terrasje” dat John van Leeuwen samen met Bob zong.

Carrière in een sneltreinvaart

Daarna ging het in een sneltreinvaart! John van Leeuwen vertelde enthousiast over Bob aan Frank te Hennepe en deze was zeer geïnteresseerd in een samenwerking met Bob. Al snel werd besloten om twee nummers op te nemen in de bekende Manfred Jongenelis Studio’s in Etten Leur. Dat Bob Offenberg talent heeft, daarvan is iedereen die hem hoort zingen overtuigd. Hij stond dan ook niet voor niets in diverse programma’s met Nederlandse toppers als Marianne Weber en Jan Smit.

Als de zon weer gaat schijnen

Net als zoveel andere kinderen van zijn leeftijd geniet Bob Offenberg ervan om buiten te spelen. Daarom kreeg zijn eerste cd (april 2004) de titel “Een Jongen van de Straat”, waarvan naast “Een Zomerse Dag” ook een gelijknamige single uitkwam. In juni 2005 brengt Bob de cd “Dansen” uit. Een cd met vrolijke nummers waarmee Bob op menig feestje de voeten van de vloer weet te krijgen. Niemand minder dan Arne Janssen reikte het eerste exemplaar van “Dansen” uit aan Bob op de cd-presentatie “Dansen” werd enorm positief ontvangen en het NOS Jeugdjournaal en SBS6 Shownieuws besteedde naar aanleiding van de cd aandacht aan Bob. SBS6 benaderde Bob zelfs voor een mini real life soap die als titel mee kreeg “Ik ben de BOB”. SBS gebruikte het nummer “Als de zon weer gaat schijnen” van de cd “Dansen” als openingstune waarna de single prompt op nummer 50 van de Mega Top 100 terecht kwam.

“Afvallen met sterren”

Na de derde cd “Laat het sneeuwen” volgde in 2006 de cd “Laat de zon weer schijnen”. Het eerste exemplaar hiervan kreeg Bob op 24 mei van dat jaar uit handen van Wilma Nanninga. In januari 2007 nam SBS6 contact op met de vraag of Bob mee wilde doen aan het tv-programma “Afvallen met sterren”. Samen met veel bekende Nederlanders ging Bob ervoor en verloor in 3 maanden 14 kilo. Ook werd Bob benaderd door Roelof De Vries voor het boek “Gedeelde Smart” welke Roelof samen Met Jan van Lieshout schreef. Het boek gaat over artiesten en de mensen daarachter. Hij werd daarmee de jongste artiest die hieraan meegewerkt heeft.

Single “Als je Lacht”

Bobs laatste single “Als je Lacht” is vrolijk nummer dat Bob heeft opgenomen in de Goldstar Studio’s met Emile Hartkamp en Norus Padidar, deze single behaalde maar liefst plek nummer 22 in de Mega Top 100 de tot nu toe hoogst behaalde positie voor Bob. Ook heeft Bob meegespeeld in de op net5 uitgezonden serie “de Co Assistent”. Afgelopen zomer stond Bob op het piratenfestijn in Volendam voor 9.000 mensen en voor opname van Tros muziekfeest voor 22.000 man in Breda. Deze uitzending werd op 12 september bekeken door maar liefst 1 miljoen mensen.

Boekingen Bob Offenberg

Op 30 september komt de film ‘hou Holland schoon’ uit waar Bob een hoofdrol in speelt. De film beleeft zijn premiëre op het filmfestival in Utrecht, en is geregisseerd door Arne Toonen, de man van Birgit Schuurman. Verdere toekomstplannen zijn: veel optredens doen, gezond blijven en werken aan een mooie nieuwe cd. 17 april 2010 was een grote dag voor Bob. In zijn eigen Schiedam een live-concert met live-band. Gasten waren Frans Duijts, Alex, Grad Damen en Jan van Est. 9 juni 2010 kwam de nieuwe single uit: “Lied voor alle moeders”. Bob vond het een erg mooi nummer en besloot samen met Emile Hartkamp om het uit te brengen. Het nummer is een succes geworden en heeft 10 weken lang in de hitlijsten gestaan. Het nummer heeft zelfs enige tijd in de hitlijsten van “Fyens Total Radio 1” uit Denemarken gestaan. Ondanks dat het een Nederlands nummer is werd het nummer veel gedraaid.

Kom in de stemming

Bob Offenberg boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bob Offenberg te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bob Offenberg wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bob Offenberg viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bob Offenberg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bob Offenberg boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bob Offenberg kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bob Offenberg boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!