Boney M. Xperience boeken?

Boney-M-Experience-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Boney M. Xperience boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Boney M. Xperience

Boney M., de bekendste disco-groep ooit, gecreëerd door producer Frank Farian, verkocht meer dan 150 miljoen platen en stond talloze keren in alle hitlijsten – wereldwijd. Enorme hits zoals Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, Rasputin, Belfast, El Lute Hooray! Hooray!, Kalimba de Luna, Brown Girl in the Ring et cetera.

Boekingen Boney M. Xperience

De dames van Boney M. Xperience traden de afgelopen 20 jaar allemaal op met wijlen grote iconische legende Bobby Farrel / Boney M. Nadat Bobby Farrell tragisch overleed, in december 2010 in Sint-Petersburg, werkten de Ladies van zijn groep Edna Proctor, Tamzie Franssen en Maureen Fernandes samen met Dasilvian Bruce om deze Boney M. Show naar een ander niveau te tillen. Ondertussen traden ze op en deelden ze het podium met vele grote artiesten en treden ze op in de Benelux, Duitsland, Rusland, U.K., Spanje, Frankrijk, Cyprus et cetera.

Boney M. Xperience boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boney M. Xperience te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boney M. Xperience wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Boney M. Xperience viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Boney M. Xperience online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boney M. Xperience boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Boney M. Xperience kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Boney M. Xperience boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!